29.3.2021
Ajoturvaa jo 20 vuotta Škoda Palvelee

Valtuutetut ŠKODA Service -merkkihuollot löytyvät kätevästi skoda.fi-sivuston kautta. Vain valtuutettu merkkihuolto pystyy tarjoamaan sinulle ja autollesi kokonaisvaltaisen palvelun.

ŠKODA Ajoturva on voimassa 24/7, kun huoltokirjasta löytyvät ŠKODA Service -merkkihuollon leimat.

TEKSTI SARI OKKO

ŠKODA Ajoturva turvaa liikkumisen mahdollisissa pulmatilanteissa teknisen vian sattuessa. Ajoturva on voimassa koko huoltovälin ajan, mikäli huollot ja muut toimenpiteet on tehty ŠKODA Service -merkkihuollossa Suomessa ja huoltokirjasta tai digitaalisesta huoltohistoriasta löytyy voimassa oleva Ajoturva -leima.

Maksuttomiin peruspalveluihin kuuluvat 24 h -tiepalvelu, auton hinaus ja matkustajien kuljetus vikapaikalta, mikäli auto vaatii korjaamotoimenpiteitä. Mikäli autoa ei saada kuntoon yhden työpäivän aikana, vaihtoehtoisiin lisäpalveluihin kuuluu mm. sijaisauto vian korjaamisen ajaksi (max kolme vuorokautta). Škodan yhteistyökumppanina toimii Autoliitto.

Ajoturva koskee 1.3.2000 jälkeen Suomessa ensirekisteröityjä ŠKODA-autoja kaikissa EU- ja ETA-maissa.

ŠKODA Ajoturva 24/7

  • Kun vika yllättää, soita numeroon +358 40 3400 900.
  • Uudemmissa ŠKODA-malleissa voit soittaa Ajoturvaan myös suoraan auton kattoverhoilusta löytyvän Ajoturva-painikkeen kautta.

Timo Laine huollattaa Octaviansa Turun Rinta-Joupin Autoliikkeen ŠKODA Service -merkkihuollossa vuosittain. Kuva: Mika Okko

Mielenrauhaa tien päälle

Kaarinalaisen Timo Laineen Octaviasta löytyy täydellinen huoltokirja ŠKODA Ajoturva-leimoineen 20 vuoden ajalta.

ŠKODA Ajoturva on ollut Timo Laineen elämässä yhtä kauan kuin Octavia 1.6 MPI Hatchback Millenium-vuosimallia 2000. Kahden vuosikymmenen ajalta mittariin on kertynyt noin 280 000 kilometriä.

”Päätin alusta asti, että kaikki huollot hoidetaan ŠKODA-merkkihuollossa. Kaikki on toiminut hyvin ja auto on hyvässä kunnossa. Huoltokirjasta löytyvät asianmukaisesti kaikki leimat, ja viimeisin on syyskuulta 2020. Huollossa meillä on tapana sanoa, että nähdään taas vuoden päästä uudelleen”, Laine kertoo.

Kun autonvaihto oli parikymmentä vuotta sitten ajankohtainen, Laine kävi katsastamassa Octaviaa. ”Siitä se sitten lähti. Kun on yli 20 vuotta samalla autolla ajanut, kyllä sitä merkkiuskollisuudeksi voidaan kai kutsua”, Laine toteaa.

”ŠKODA Ajoturva merkitsee minulle sitä, että maahantuoja ajattelee asiakasta ostohetken jälkeenkin ja huoltojen välillä. Ajoturva tuo mielenrauhaa ja huolettomuutta tien päälle. ”