10.7.2021
Bongaa lomareissulla leppoisa ŠKODA-kesäkeidas Ajankohtaista & Uutta

Kun autoilet kesälomallasi Lohjan Asuntomessuilla, Iissä, Kangasniemellä tai Kurikassa, piipahda levähtämään Škodan viihtyisään ja varjoisaan kesäkeidas-pisteeseen.

ŠKODA tarjoilee lomaileville autoilijoille kesäkeitaita Iissä, Kangasniemellä ja Kurikassa sekä Lohjan Asuntomessuilla. Ota ilo irti matkasta ja piipahda viihtyisän vilvoittavassa levähdyspaikassa.

TEKSTI ŠKODA Auto, KUVAT ESKO TUOMISTO

Suomen kesä on parasta aikaa loman viettoon. Škodan kesäkeidas-levähdyspisteet ovat asettuneet Lohjan Asuntomessujen lisäksi hyvin varusteltujen kahvila-ravintoloiden läheisyyteen paikkakunnille, jossa ne palvelevat lomailevia autoilijoita.

”Kotimaan kesäkohteet, mökkeily ja road tripit ovat todennäköisesti suositumpi tapa viettää kesää kuin vuosiin”, Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo ennustaa.

”Pitkillä ajomatkoilla ja hellesäillä lepotaukojen merkitys korostuu. Huoleton ajokokemus on olennainen osa Škodan maailmaa: kesäkeitaat tarjoavat tien päällä oleville paikan pitää huoleton ajotauko.”

Miten olisi pieni lepohetki riippumatossa?

Škodan kesäkeitaat on suunniteltu varjoisiksi ja viihtyisästi kalustetuiksi levähdyspaikoiksi, joissa autoseurueet voivat hengähtää hieman pidemmänkin aikaa. Tarjolla on pöytäkalusteita, riippumattoja, valokuvausseinä sekä tietoa lähialueen kohteista. Perheen pienimille Iin, Kangasniemen ja Kurikan kesäkeitailta löytyy oma leikkinurkka. Asuntomessuilla pikkukuskit pääsevät kurvailemaan Škoda-potkuautoradalle.

”Halusimme sijoittaa levähdyspisteet paikkakunnille, joiden uskomme olevan monien matkan varrella luontainen taukopaikka. Löysimme iloksemme mainiot yhteistyökumppanit kesäkaudelle niin Itä-, Länsi- kuin Pohjois-Suomesta, ja saimme keitaat sopivasti eri puolille loma-Suomea”, Kevätsalo kertoo.

Kesäkeitaat ovat osa Škodan Huoleton kesä -kampanjaa. Yksi levähdyspisteistä löytyy Lohjan Asuntomessuilta Škoda-paviljongin kainalosta 9.7.-8.8., muut heinäkuun alusta elokuun puoliväliin seuraavista paikoista:

  • Ravintola Merihelmi, Rynkyntie 9, 95100 Kuivaniemi (Ii)
  • Kahvila Reissupannu, Mikkelintie 21, 51200 Kangasniemi
  • Kahvila-Ravintola Karhunpesä, Tampereentie 2525, 61720 Koskue (Kurikka)