19.9.2016
Citigo komistuu uusilla varusteilla Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA Citigon vuosimalliuudistus toi tullessaan merkittäviä uudistuksia. Tervetuloa tutustumaan entistäkin komeammin varusteltuun pikkujättiin.

Citigossa on nyt LED-päivä/pysäköintivalot sekä erilliset heijastinyksiköt lähi- ja kaukovaloille H7-polttimoilla. Valoteho on entistäkin parempi erityisesti kaukovaloilla. Uudistuksen myötä etusumuvalot sekä tummennetut takavalot tulevat vakiovarusteeksi Style- ja Dynamic -varustetasoihin.

Climatronic-automaatti-ilmastointi tulee vakioksi Dynamic-varustetasoon ja saataville myös muihin varustetasoihin. Citigo saa uudistuksessa lisää käytännöllisiä varusteita, kuten etumatkustajan istuimen alle sateenvarjotelineen ja sateenvarjon. Vakiovarusteeksi tulee myös tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin sekä valoautomatiikka.

MaxiDot-monitoiminäyttö tulee vakioksi Style- ja Dynamic -varustetasoihin sekä Ambition G-TEC -malliin. Muihin Ambitioneihin sen saa lisävarusteena.

Uudessa Swing-soittimessa on 120×43 mm:n värinäyttö, Aux-in- ja USB-liitännät, SD-korttipaikka ja Bluetooth.

Move&Fun -navigaattorin tilalle tulee puhelinpidike ja puhelimeen asennettava uusi ŠKODA Move&Fun -sovellus, joka on saatavilla iOS- ja Android -puhelimille. Puhelimen kosketusnäytön kautta voi käyttää navigaattoria, ohjelmalähteitä (puhelimen muisti, SD, Aux ja radio) sekä ajotietokonetta. Muita ominaisuuksia ovat taloudellisen ajon sovellus Drive Green.

Teksti ja kuvat: ŠKODA Auto