29.6.2017
Citigon uusi nuorekas ilme Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA-perheen pikkujättiläinen ilahduttaa nyt uudistuneella ilmeellään. Näe Citigo uusin silmin ja ihastu uusiin muotoihin sekä entistäkin tyylikkäämpiin sisätiloihin.

TEKSTI JA KUVAT: ŠKODA Auto

Škodan pikkujätistä löytyvät kaikki mukavan autoilun herkut kauniissa paketissa. Kolme- ja viisiovisena saatavan auton kompakti koko yllättää mainioilla sisätiloillaan. Citigon ehdottomat vahvuudet ovat luonnollisesti tallella: auto on sekä ketterä kaupunkiajossa että vakaa maanteillä.

Tilaa Citigossa on hyvin niin takapenkkiläisille kuin matkatavaroille. Tavaratilan 251 litraa avartuu peräti 959 litraan, kun takapenkit kaadetaan. Citigo edustaa tälläkin sektorilla kokoluokkansa kärkeä.

Ulkonäkö kääntää päät

Jos Citigo-mallia katselee edestäpäin, huomaa, että keula on saanut muodokkaamman konepellin, uuden jäähdyttäjän säleikön, puskurin ja sumuvalot. Kokonaisuus antaa tuoreen ja nuorekkaan vaikutelman.

Takaa katsottuna Citigon ilme näyttää terävöityneen. Style- ja Dynamic -varustasoissa takavalot ovat kevyesti tummennetut, mikä tarjoaa lisäsäväyksen urheilullisuutta. Sporttista ilmettä voi lisävirittää esimerkiksi kaksivärisillä kevytmetallivanteilla.

Style- ja Ambition -tasoilla katon ja sivupelien kotelojen väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Kookas Maxi DOT -monitoiminäyttö, värinäytöllä varustettu Swing-soitin ja monipuoliset tietoviihdejärjestelmän ominaisuudet tuovat autoiluun arjen luksusta.

Tyylikkäästi sisätiloissa

Uudistunut Citigo valloittaa sisätilojen poikkeuksellisen runsaalla tyylivalikoimalla. Valittavana on musta ja beige sisustusvaihtoehto sekä tumman urheilullinen Dynamic-sisustus.

Näyttävyyttä tuo tyylikäs ja pirteä kaksivärinen kojelauta. Värivaihtoehtoja ovat beige, hopea, kiiltävä valkoinen sekä kiiltävä tai matta musta. Myös mittaristo ja ohjauspyörä ovat uudistuneet.

Lähde uudistuneen Citigon matkaan. Sympaattiseen pienokaiseen on vaikea olla ihastumatta.

Pimeillä taipaleilla Citigon uusista piirteistä tärkeimmäksi nousevat uudet ajovalot. Niissä on erilliset H7-polttimot sekä heijastimet lähi-ja kaukovaloille, joten valoteho on nyt aiempaakin parempi.