COMPANYBEST 2020 -palkinto ŠKODA AUTOLLE

Mladá Boleslav Euroopan suurin riippumaton autotoimittajaorganisaatio AUTOBEST on myöntänyt Škodalle COMPANYBEST 2020 -palkinnon. 31 maata edustavien autotoimittajien raati palkitsi Škodan vakuuttavasta kasvusta kansainvälisillä automarkkinoilla ja innovatiivisten tuoteratkaisujen tuomisesta sarjatuotantoon. Kvasinyn tehtaalla toteutetun dProduction-digitalisaatioprojektin ohella raati ylisti myös Škodan Mladá Boleslavin päätehtaallaan toteuttamaa automallien rinnakkaiskokoonpanoa, jossa MQB- ja MEB-perustekniikan automalleja tehdään samalla linjalla. Lisäksi Škodan myydyin automalli OCTAVIA on yksi Euroopan vuoden auto 2021 -kilpailun finalisteista.

› Kansainvälinen 31 toimittajan raati palkitsi Škodan dynaamisesta kasvusta monissa maissa ja innovatiivisista tuoteratkaisuista
› ŠKODA OCTAVIA on yksi Euroopan vuoden auto 2021 -kilpailun finalisteista

ŠKODA on voittanut COMPANYBEST 2020 -palkinnon. Riippumaton 31-jäseninen AUTOBEST-raati myönsi palkinnon Škodalle perusteluna mm. vakuuttava markkinaosuuden ja ensirekisteröintien kasvu eri puolilla maailmaa. Raati myös kehui ŠKODA-automallien muotoilua, asiakaskeskeisten ratkaisujen toteuttamista koko automallistossa sekä Škodan käytännöllisiä Simply Clever -ratkaisuja ja teknisiä innovaatioita.

ŠKODA vakuutti raadin myös tuotantoteknisillä ratkaisuillaan. Mladá Boleslavin tehtaalla ŠKODA valmistaa sähköautojen MEB-perustekniikan ENYAQ iV -malleja sekä polttomoottoriautojen MQB-perustekniikan OCTAVIA- ja KAROQ-malleja rinnan samalla kokoonpanolinjalla, mikä merkitsee tuotannon maksimaalista joustavuutta. AUTOBEST antoi tunnustusta myös Škodan dProduction-projektille. Tämä Kvasinyn tehtaalla toteutettu projekti toi käyttöön työntekijöiden digitaalisen ohjeistusjärjestelmän, joka kattaa tuotannon, dokumentoinnin ja laadunvarmistuksen kaikki vaiheet.

Škodan nyt saaman palkinnon lisäksi uusi ŠKODA OCTAVIA on mukana Euroopan vuoden auto 2021 -kilpailun finalistien ratkaisevissa koeajoissa. Voittaja julkistetaan joulukuun puolivälissä.

Myös viime vuonna ŠKODA menestyi AUTOBEST-palkintojen jaossa, sillä digitaalinen avustaja Laura sai SMARTBEST-palkinnon. Škodan Lauraa pidettiin vuoden innovaationa, joka voitti kilpailevat järjestelmät auton kuljettajan ja tekoälyn välisenä linkkinä.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki