1.9.2020
ENYAQ iV:n maailmanensi-ilta tänään Prahassa Ajankohtaista & Uutta

Uusi ŠKODA ENYAQ iV ensiesitellään Prahassa tänä iltana kello 20.00. Škodista kiinnostuneet kautta maailman pääsevät seuraamaan esittelyä internetistä livenä sivustolta https://skoda-virtual-event.com/

TEKSTI ja KUVAT: ŠKODA Auto

Uusi ŠKODA ENYAQ iV ensiesitellään Prahassa tänä iltana (1. syyskuuta) kello 20.00. Škodista kiinnostuneet kautta maailman pääsevät seuraamaan esittelyä internetistä livenä. Uudenlaisella virtuaalisella esittelytavalla ŠKODA tarjoaa virtuaalisille vieraille monipuolista online-sisältöä uudesta lippulaivamallistaan. Virtuaalisessa esittelyssä käytetään 360 asteen kameroita, joilla katsojille pystytään välittämään paikan päällä mukana olemisen tunnelma. Ensiesittelyä on mahdollista seurata sivustolla https://skoda-virtual-event.com .

Ennen ensiesittelyn alkua virtuaalisten vieraiden on mahdollista tutustua ŠKODA VISION iV -konseptiautoon joka suunnasta digitaalisessa ŠKODA-paviljongissa.

Samaan paviljonkiin tulee tutustuttavaksi myös uusi ŠKODA ENYAQ iV esittelynsä päätyttyä. Lisäksi paviljongissa esitellään valittuja automalleja Škodan 125-vuotisen historian varrelta. Virtuaalisille vieraille on tarjolla myös livestudio, jossa asiantuntijat kertovat yleisölle mielenkiintoista taustatietoa ENYAQ iV:stä.

https://skoda-virtual-event.com

Virtuaalisessa paviljongissa erilaisia ŠKODA-maailmoja

Virtuaalisille vieraille on tarjolla mielenkiintoisia asiantuntijahaastatteluja 20 minuuttia ennen esittelyn alkua ja 20 minuutin ajan sen jälkeen.

Virtuaaliset vieraat voivat myös lähettää tilaisuuteen kysymyksiä Škodan käyttämien sosiaalisen median kanavien kautta. Virtuaalisessa ŠKODA-paviljongissa on ensin esillä VISION iV -konseptiauto ja live-esittelynsä jälkeen myös ENYAQ iV.

Kumpaakin autoa pystyy 360 asteen näkymän ansiosta tarkastelemaan mistä kulmasta tahansa, ja niistä kummastakin on ladattavissa yksityiskohtaista tietoa.

Pyörivällä alustalla ŠKODA esittelee 125-vuotisen historiansa varrelta valittuja automalleja. Virtuaalisille vieraille on lisäksi tarjolla sisältöä Ranskan ympäriajosta (Tour de France), jonka virallinen yhteistyökumppani ŠKODA on ollut jo 17 vuoden ajan.

Digitaalinen sisäänpääsy alkaa klo 19.40

Live-lähetys alkaa klo 20.00. Siihen saakka virtuaaliset vieraat voivat vapaasti kierrellä digitaalisessa showroom-tilassa. Muistutus live-esittelyn alkamisesta annetaan minuuttia ennen aloitusta.

Virtuaalinen paviljonki on avoinna jo nyt; live-lähetys alkaa klo 19.40, ja paviljonki sulkeutuu kaksi tuntia esittelytilaisuuden päättymisen jälkeen.

Virtuaalisen esittelytilaisuuden aloitussivulle pääsee osoitteesta https://skoda-virtual-event.com .

Virtuaalisen vierailun aluksi tehdään käyttäjän laitteen ja sen internetselaimen (Chrome, Firefox tai Safari) nopea soveltuvuustarkastus, minkä jälkeen vierailijalla on vapaa ja rajoitukseton pääsy osallistua tilaisuuteen.