10.1.2018
ŠKODA Fabia Clever on kerrassaan fiksu Ajankohtaista & Uutta

Fabia Clever on tarjolla vain rajoitetun ajan. Hinnat alkaen Fabia Hatcback Clever 14 268 euroa ja Fabia Combi Clever 15 026 euroa.

Fabian uusi vuosi alkaa komeasti. Nerokkaasti varusteltu erikoismalli Fabia Clever ihastuttaa taloudellisuudellaan ja hinnallaan.

Teksti: ŠKODA Auto / KUVAT: Esko Tuomisto

Vuoden 2018 kunniaksi markkinoille lipunut uusi Fabia Clever -mallisto ihastuttaa. Mallin tunnistaa sen erikoisuuksista, kuten tyylikkäästä erikoisverhoilusta ja etulokasuojan Clever-logosta. Monipuolisesti varusteltu uutuus on saatavana taloudellisilla 1.0 ja 1.0 TSI 95 -bensiinimoottoreilla niin Hatcback- kuin Combi-korimallina.

Fabia Clever sopii moneen menoon ja makuun tarjoillen ajamisen nautintoa, mukavuutta, tyyliä, laatua ja käytännöllisyyttä. Uutuus istuu niin leppoisaan kaupunkiajoon, maanteille kuin vaikkapa vapaa-ajan reissuille koko perheen kanssa. Lukuisat toiminnalliset ratkaisut ja ominaisuudet tekevät autoilusta nyt entistäkin mukavampaa.

Fabia Cleverin tavaratila on tuttuun tapaan vetävä: 330 litraa Hatchback-mallissa ja 530 litraa Combi-mallissa. Lisä-plussaa tulee esimerkiksi Hatchback-mallin laskettavasta hattuhyllystä, mikä tekee pakkaamisesta entistäkin fiksumpaa.

Onpas hyvännäköinen! Fabia Clever tekee vaikutuksen sisätiloillaan, kojelaudan tummalla harjatulla koristelistalla ja erikoisverhoilulla.

Fabia Clever -mallin fiksut ratkaisut

Škodan erityispiirteisiin kuuluvat lukuisat nerokkaat pienet yksityiskohdat, jotka tekevät elämästä hieman helpompaa. Fabia Clever tarjoilee muiden muassa seuraavat Simply Clever -ratkaisut:

■ jääraappa polttoaineen täyttöaukon kannessa, raapan keskiosa toimii lisäksi suurennuslasina
■ sateenvarjon pidike ja sateenvarjo etumatkustajan istuimen alla
■ kuormansidontaverkot tavaratilassa
■ irrotettava roskakori oviverhouksessa
■ multimedialaitteen pidike
■ pullotelineet ovitaskuissa
■ pysäköintilippupidike tuulilasin alakulmassa
■ kassikoukut tavaratilassa

Fabia Clever – tervetuloa tutustumaan ŠKODA-jälleenmyyjäsi luokse!

Täältä pääset lukemaan lisää Fabia Clever-mallista.

Fabia Clever -malli on saatavilla taloudellisilla 1.0 sekä 1.0 TSI -moottoreilla, joiden CO₂-arvot alittavat juuri käynnistyneen romutuskampanjan rajan selkeästi. Kun romutat vanhan autosi, voit säästää 1 500 euroa lisää.