7.1.2019
Fabia Soleil – aurinkoinen Ajankohtaista & Uutta

Uusi Fabia Soleil tuo iloa, valoa ja vauhtia elämään yhdistäen viihdemaailman ja autoteollisuuden. Erikoismalli on saanut inspiraationsa aurinkosirkus Cirque de Soleilista.

TEKSTI JA KUVAT: ŠKODA Auto

Uuden vuoden kunniaksi markkinoilla paistattelee nyt uusi Fabia Soleil -erikoismalli. Aurinkoisen uutuuden tunnistaa sen erikoisuuksista, kuten etulokasuojien Soleil-logoista, 16-tuumaisista Alore-kevytmetallivanteista, näyttävästä Soleil-verhoilusta, kojelaudan tummaksi harjatusta metallinvärisestä koristepaneelista, keltaisilla tikkauksilla varustetuista irtokangasmatoista ja etuovien kynnyslistojen Škoda-logoista.

Vakiovarusteluun kuuluvat myös värillinen 6,5-tuuman kosketusnäytöllä varustettu Swing+ -tietoviihdejärjestelmä, Bluetooth, ŠKODA Surround -kaiutinjärjestelmä ja SmartLink+.

Fabialle tuttuun tyyliin myös Soleil-malliversio ihastuttaa tiloillaan. Tässä ohjaamossa on kaikki kohdillaan.

Turvallisuutta ja ajomukavuutta lisäävät muun muassa kuljettajan vireystalon tunnistusjärjestelmä, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assistant, monitoimiohjauspyörä, sadetunnistin, pysäköintitutka taakse, kuljettajan istuimen korkeussäätö ja automaattisesti tummentuva sisätaustapeili.

Kynnyslista kutsuu sisään. Fabia Soleil tarjoilee mukavuutta arkeen.

Fabia Soleilin vetovoiman kruunaavat ne pienet Simply Clever -ratkaisut, jotka tekevät arjesta mukavan käytännöllistä: jääraappa suurennuslasilla polttoaineen täyttöaukon kannessa, sateenvarjo etumatkustajan istuimen alla, tavaratilan kuormansidontaverkot, irrotettava roskakori, multimedialaitteen pidike, pullotelineet ovitaskuissa, pysäköintilippupidike tuulilasin alakulmassa ja kassikoukut tavaratilassa.

Se on kerrassaan valovoimaisen fiksu.

Lue lisää Fabia Clever -mallista skoda.fi-sivulta tästä linkistä.

Kanadalainen Cirque du Soleil vie yleisön maailmanluokan akrobatian, lumoavien koreografioiden ja kiehtovien hahmojen maailmaan. Sirkuksessa on 1300 esiintyvää taiteilijaa, esityksiä on ollut 250 kaupungissa ja katsojia noin 180 miljoonaa. Camirand © 2012 Cirque du Soleil, Faical Hajji © 2009 Cirque du Soleil

ESIRIPPU NOUSEE – NÄE & KOE

Kansainvälisesti tunnettu aurinkosirkus Cirque du Soleil on Škodan pitkäaikainen yhteistyökumppani. Molempia yhdistää halu tehdä arjen pienimmistäkin hetkistä ainutlaatuisia ja innostavia.

Škodan ja Cirque du Soleilin tarinat kohtaavat monin tavoin. Molemmat ponnistivat vaatimattomista oloista, yritteliäiden ihmisten luovasta ja uraauurtavasta toiminnasta. Molemmista on kasvanut ajan myötä jotain ihan uutta, joka vetää puoleensa.

Tänä päivänä yhteistyötä eteenpäin vievä positiivinen energia jyllää voimakkaampana kuin koskaan. Cirque de Soleilin uusin, James Cameronin ennätyksiä rikkoneeseen Avatar-elokuvaan pohjautuva, henkeäsalpaava spektaakkeli rantautuu Suomeen toukokuussa.

TORUK – The First Flight
nähdään Hartwall
Arenalla 15.-19.5.2019.