Finlandia-hiihto ajaa nyt biokaasulla

ŠKODA-jälleenmyyjä Laakkonen luovutti Octavia Combi G-TEC -kaasuauton Finlandia-hiihdon organisaation käyttöön. Jo 47. Finlandia-hiihto järjestetään Lahdessa 22.–23.2.2020.

Finlandia-hiihto tukee nuorisourheilua sekä lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia. Näitä asioita myös Laakkonen haluaa olla tukemassa. Octavia G-TEC -kaasuauton luovutus on osa Lahden Laakkosen ja Finlandia-hiihdon välistä yhteistyötä.

”Škodan menestysmallistosta hiihto-organisaation käyttöön valikoitui hyvin varusteltu, tilava ja ennen kaikkea ympäristöystävällinen kaasuauto, joka kuljettaa hiihtoporukat mukavasti ja varmasti perille ja latujen äärelle”, Laakkosen ŠKODA-myyntipäällikkö Marko Marttinen sanoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä jo useita vuosia jatkuneeseen yhteistyösopimukseemme, joka on arvokas lisä rakentaessamme uutta ilmettä Suomen hiihtokulttuuriin. Ja mikä tärkeintä, kaikki kohdentuu seurojemme vahvaan nuorisotoimintaan sekä maan suurimpaan lasten hiihtotapahtumaan Lasten Finlandiaan”, Finlandia-hiihdon markkinointipäällikkö Hannu Viitala kiittää.

Viitalan mukaan kaasuauto on hyvä valinta talvisen suurtapahtuman järjestelyjä ajatellen. ”Auto viestii yhteisestä vastuustamme ympäristöä kohtaan. Octavia on tilava, hyvin varusteltu, ketterä ja ennen kaikkea turvallinen. Farmarimalli tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet isommallekin perheelle tai porukalle.”

ŠKODA ja Laakkonen toivottavat kaikille Finlandia-hiihtoon osallistuville hauskaa ja turvallista hiihtotapahtumaa. Tervetuloa seuraamaan kisoja paikan päälle!