6.11.2017
Hedelmäinen pikkuherkku Ajankohtaista & Uutta

Ulkovärivaihtoehdoissa on valittavissa herkullinen Kiwi Green.

Se on pieni, ketterä ja kerrassaan ihastuttava. Herkullinen ulkonäkö vetää puoleensa, joten ei muuta kuin hyppy kyytiin. Kiivinvihreänäkin saatavan Škodan uudistunut pikkujätti saa ajamisen maistumaan.

TEKSTI: SARI OKKO / KUVAT: ESKO TUOMISTO

Citigo tarjoilee kaikki mukavan ajamisen herkut nyt entistä nuorekkaammassa ja makoisemmassa paketissa. Uudistunut ilme näkyy niin ulkoisissa muodoissa, teknisissä ominaisuuksissa kuin sisätilojen tyylikkyydessä.

Viisiovisella Citigolla on pituutta liki 3,6 metriä, leveyttä reilut 1,6 metriä ja korkeutta lähes 1,5 metriä. Näillä strategisilla mitoillaan Citigo lukeutuu kokoluokkansa kätevimmän kokoisiin ja samalla tilavimpiin automalleihin.

Modernit voimanlähteet edustavat tehoja välillä 44 kW (60 hv) – 55 kW (75 hv). Iskutilavuu on 1.0-litraa. Kaikki moottorit täyttävät EU6-pakokaasunormin tiukat vaatimukset.

Yli 2,4-metrisen akselivälin ansiosta Citigossa matkustaa vaikkapa neljä aikuista mukavasti. Kyytiin mahtuu myös tavara poikineen, sillä tavaratila vetää 251 litraa. Takaistuinten selkänojat kääntämällä kolmiovisen mallin tavaratila suurenee 951 ja viisiovisen 959 litraan. Montakohan kiivihedelmälaatikkoa autoon saisikaan lastattua?

Jos autoa pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, sitä voisi kutsua kaupunkiliikenteen ketteräksi mestariksi. Citigo on silti paljon muutakin, sillä se tunnetaan myös vakaana maanteiden menijänä.

Tämä herkku sopii moneen makuun. Onhan se valovoimainen, vahva, värikäs, tyylikäs, turvallinen, taloudellinen ja tehokas sekä yksinkertaisesti fiksu. Näyttävä Citigo on todellinen toivekumppani, jonka seurassa on helppo viihtyä pitkään. Sovi treffit ja lähde tutustumaan.

Citigossa on vakiovarusteena mm. neljä turvatyynyä, ESC-ajonvakautus, vetoluistonesto, elektroninen tasauspyörästöjarru, lastenistuimen Isofix-kiinnityspisteet, mäkilähtöavustin ja rengaspainevalvonta.

Lue lisää Citigo-mallista täältä