7.6.2017
Huolenpitosopimus on varma valinta Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA Huolenpitosopimus merkitsee huolettomia ajokilometrejä. Jos yrityksiltä kysytään, Huolenpitosopimus on varma, vaivaton ja selkeä valinta.

TEKSTI: SARI OKKO / KUVAT: MATTI HIETALA

Škoda Huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon aluksi kolmeksi vuodeksi. Hinta määritetään automallin ja arvioidun vuotuisen ajokilometrimäärän mukaan. Huolenpitosopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomäärä poikkeaa alun perin arvioidusta. Tällöin muutos huomioidaan sopimuksen hinnassa. Sopimus voidaan myös päättää tai se voidaan siirtää auton seuraavalle omistajalle.

Kiinteän kuukausimaksun ansiosta auton voi huollattaa ja korjauttaa missä tahansa Škoda-merkkihuollossa Suomessa ilman erillistä maksua. Huolenpitosopimus varmistaa auton parhaan jälleenmyyntiarvon sekä varmistaa Škoda Ajoturvan jatkuvan voimassaolon.

”Olemme Huolenpitosopimukseen erittäin tyytyväisiä”, Miia Aalto sanoo. Fabia Combi 1.2 TSI:n Huolenpitosopimuksen kustannukset ovat 45 € / kk, kun ajokilometrejä kertyy 25 000 vuodessa.

Autojen arvo säilyy

”Meille ŠKODA Huolenpitosopimus tarkoittaa huolettomuutta ja vaivattomuutta autojen kunnossapidon suhteen”, ajojärjestelijä Miia Aalto Kopio Niini Oy:stä sanoo.

Painoalan ja rakennuspiirustusalan ratkaisuihin erikoistuneella Kopio Niinillä on lähettiautoina mm. Škoda Fabia Combeja, joilla toimitetaan tilauksia toimipisteiden lähialueilla asiakkaille.

”Huolenpitosopimus on riskitön, koska sen ansiosta huoltokulut ovat aina tiedossa ja sopimushinta määräytyy autokohtaisesti kilometrien mukaan. Iso merkitys on myös sillä, että voimme käyttää mitä tahansa Škoda-merkkihuoltoa.”

”Kun autot huolletaan parhaalla mahdollisella tavalla, niiden jälleenmyyntiarvo säilyy hyvin. Lisäksi Huolenpitosopimus tuo turvaa vielä takuuajan jälkeenkin.”

”Auton arvo säilyy, kun se huolletaan Škoda-merkkihuollossa”, Tuija Helaja toteaa. Octavia 1,4 TSI:n Huolenpitosopimuksen kustannukset ovat 59 € / kk, kun ajokilometrejä kertyy 90 000 kolmen vuoden aikana.

Hyviä kokemuksia

”Olemme ottaneet kaikkiin työsuhdeautoihimme Huolenpitosopimuksen, mikä on selkeä talon linjaus”, raskaan kaluston maahantuojana tunnetun Scania Suomi Oy:n henkilöstöpäällikkö Tuija Helaja kertoo.

”Meillä on noin 20 toimipistettä ympäri Suomea ja noin 30 Škodaa työsuhdeautoina. Koska henkilöstö liikkuu paikasta toiseen paljon, on hienoa, että Huolenpitosopimuksen ansiosta käytössämme on tarvittaessa koko Škoda-merkkikorjaamoverkosto kautta maan.”

”Huolenpitosopimuksen ansiosta autojen huoltokustannukset on helppo ennakoida sentilleen. Kokemukset ovat pelkästään hyviä.”

Veikkauksen käytössä on työsuhdeautoina Octavioita ja Superbeja. ”Huolenpitosopimuksen kustannukset ovat keskimäärin noin 54 € kuukaudessa”, Aarne Leppänen kertoo.

Hyvää huolenpitoa

”Huolenpitosopimus tarkoittaa nimensä mukaisesti autojen helppoa ja hyvää huolenpitoa”, Veikkaus Oy:n ajokoordinaattori Aarne Leppänen hymyilee.

”Kun kuukausimaksu on ennalta sovittu, meidän ei tarvitse miettiä huoltokuluja. Huolenpitosopimus lisää kustannustietoista toimintaa, mikä on talouden suunnittelun kannalta erinomainen asia.”

”Meille on kätevää sekin, että voimme muuttaa vuotuista ajomäärää tarpeen mukaan, jos se muuttuu sopimuskauden aikana. Kokemukset ovat hyviä: Huolenpitosopimus on hyvä, selkeä ja vaivaton valinta.”

ŠKODA Huolenpitosopimus tarjoaa:

  • maahantuojan ja valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot: tarkastushuollot ja öljynvaihtohuollot
  • normaalista kulumisesta ja käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset tarvittaessa, kuten jarrupalat ja -levyt
  • pyyhkijänsulkien ja polttimoiden vaihdon huollon yhteydessä
  • valmistajan suosittelemat lisätyöt normaalin huolto-ohjelman ulkopuolella, kuten ilmastointihuollon ja jarruhuollon kahden vuoden välein
  • öljynlisäykset tarvittaessa määräaikaishuoltojen välissä
  • katsastustarkastuksen kolmannen vuoden huollon yhteydessä
  • lisäpalveluin sopimukseen voidaan liittää esimerkiksi sijaisauton käyttö huoltojen ajaksi, renkaiden kausisäilytys ja kausirengasvaihdot