15.12.2018
Huolenpitosopimus tuo varmuutta Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA Huolenpitosopimuksen ansiosta Keijo Lönnqvist tietää tarkalleen auton kuukausittaiset kulut. Octavia Combin sopimukseen sisältyy 20 000 kilometriä vuodessa ja maksu on 42 euroa kuukaudessa.

ŠKODA Huolenpitosopimuksella varmistat parhaan jälleenmyyntiarvon uudelle autollesi. Laadukkaasti huollettu auto on käytetyn auton ostajallekin se luotettavin vaihtoehto.

TEKSTI: Sari Okko

ŠKODA Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: saat kuukausimaksuja vastaan oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Škoda-huoltopisteessä Suomessa ilman erillistä korvausta. Näin tiedät tarkalleen autosi huoltokustannukset ja varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla ammattitaidolla ja alkuperäisillä Škoda-varaosilla.

Huolenpitosopimukseen kuuluvat myös katsastustarkastus sekä valmistajan suosittelemat lisätyöt, kuten ilmastointihuolto ja jarruhuolto kahden vuoden välein. Lisäksi Huolenpitosopimukseen voi liittää lisäpalveluina esimerkiksi sijaisauton käytön huoltojen ajaksi, renkaiden kausisäilytyksen ja renkaiden kausivaihdot.

”Helppo, huoleton, mukava”

ŠKODA-asiakkaat ovat ottaneet Huolenpitosopimuksen omakseen. ”Vuodesta 2015 alkaen kiinnostus sopimusta kohtaan on kasvanut kiihtyvällä vauhdilla”, automyyjä Taavi Pulkkinen Mikkelin Ajanvaunusta kertoo.

”ŠKODA Huolenpitosopimus on hyvä, kattava ja hinnaltaan kilpailukykyinen tuote, jota asiakkaat arvostavat. Huolenpitosopimuksen avulla autoilijat pystyvät helposti budjetoimaan auton ylläpitokulut, koska maksu on kuukausittain vakio.”

”Huolenpitosopimus tarjoaa autoilijoille ennen kaikkea helppoutta, huolettomuutta ja mukavuutta. Huolenpitosopimus on hyväksi myös auton jälleenmyyntiarvon kannalta. Automyyjän kannalta tämä on kätevää, koska auton huoltohistoria on kunnossa.”

”Huolenpitosopimus on tänä päivänä merkittävä osa ostopäätöstä. Joillekin asiakkaille se on jopa kynnyskysymys”, Pulkkinen toteaa.

Automyyjä Taavi Pulkkinen (vas.) ja Octavia RS -kuski Toni Hänninen ovat samaa mieltä siitä, että ŠKODA Huolenpitosopimus on fiksu ja huoleton valinta.

”Siitä se sitten lähti”

Jo neljättä Octaviaansa ajava Keijo ”Keke” Lönnqvist valitsi uusimpaan autoonsa ŠKODA Huolenpitosopimuksen heti tuoreeltaan, kun se tuli markkinoille 2015.

Lönnqvistin ensimmäinen Octavia edusti vuosimallia 1961 ja samalla ajokortin vuonna 1970 saaneen nuorenmiehen ensiautoa. Todellinen Octavia-villitys sai kuitenkin alkunsa myöhemmin arpajaisista, josta hän voitti pääpalkintona koeajon uudella Octavialla.

”Siitä se sitten lähti. Nyt alla on Octavia Combi 1.4 TSI DSG ja hyvin on mennyt. Auto täyttää keväällä kolme vuotta, joten uusi auto on harkinnassa ja koeajojakin jo tehty. Toisena vaihtoehtona on Huolenpitosopimuksen jatkaminen nykyiseen autoon vuodella tai kahdella. Ei sitä enää osaisi poiskaan jättää. Kokemukset ovat pelkästään hyviä”, Lönnqvist kertoo.

”Huolenpitosopimus tuo varmuutta, mikä tarkoittaa sitä, ettei tule yllätyksiä budjettiin, kun auton kuukausittaiset kulut ovat tiedossa. Huolettomuutta lisää sekin, että auton voi viedä mihin tahansa Škoda-merkkihuoltoon tarpeen mukaan.”

”Todella fiksu valinta”

Asiakaspäällikkö Toni Hänninen ajaa työkseen paljon. ”Teen reissuhommaa ympäri Itä-Suomea. Autossa tulee vietettyä paljon aikaa”, Novosan Oy:ssä työskentelevä Hänninen kertoo.

Pari vuotta sitten työkaveriksi tuli upouusi Octavia RS 2.0 TDI 4×4 DSG. Auto teki Hänniseen vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään, parhaalla mahdollisella hinta-laatu-suhteellaan ja kattavalla varustelullaan.

”Huolenpitosopimukseni kattaa 20 000 kilometriä vuodessa 36 kuukauden sopimuksella. Sopimukseen oli helppo tarttua, sillä se on todella fiksu valinta. Se on nimensä mukaisesti huolenpitävä ja autoilijalle huoleton.”

”Sisältö on monipuolinen ja kattava. Ajan vain tarvittaessa Škoda-merkkihuoltoon ja jatkan matkaa eikä edes lompakkoa tarvitse kaivaa esiin.”

Asiakkaan tarpeen mukaan

ŠKODA Huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon aluksi kolmeksi vuodeksi. Sopimushinta määritetään autonkäytön mukaan ottamalla huomioon automalli sekä arvio vuosittaisista ajokilometreistä. Sopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, jos vuotuinen ajomäärä poikkeaa alun perin arvioidusta. Sopimuksen voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden ja sen voi myös siirtää seuraavalle omistajalle. Lue lisää: skoda.fi

HINTAESIMERKKEJÄ

Huolenpitosopimushinnat alkaen 10 000 km/vuosi, kun sopimusaika on 36 kk.

■ Citigo 28 €/kk
■ Fabia 28 €/kk
■ Octavia 28 €/kk
■ Karoq 30 €/kk
■ Kodiaq 34 €/kk
■ Superb 32 €/kk