14.10.2021
Hymy huulilla – Lumi Dental valitsi neliveto-Octavian Meidän Škodamme

Lumi Dental Oy vastaanotti syyskuussa kaksi upouutta Octavia Combia Autoliike Miettisen pihalla Kuopiossa. Kuvassa Jorgos Kostis (vas.), Jussi Karvonen, Tarkko Auvinen, Kari Vartio ja Jouni Hartikainen.

Kun turvallisuus, taloudellisuus ja tilavuus ratkaisevat, luonteva valinta on ŠKODA OCTAVIA COMBI 4x4. Tähän ratkaisuun päätyi oikomiskalvojen ja hammasprotetiikan valtakunnallinen toimittaja Lumi Dental Oy.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Mikko Rissanen

Lumi Dental vastaanotti ensimmäiset upouudet neliveto-Octaviat syyskuun lopulla. Yrityksen toiminnassa korostuu korkea laatu järkevään hintaan. Tähän ajatteluun istuu myös Škoda.

”Toimimme ympäri Suomea, joten asiakaspäälliköillemme kertyy ajoa keskimäärin 50 000 kilometriä vuodessa. Auto on tärkeä työkalu niin asiakaskäynneillä, klinikkakäynneillä kuin koulutuksissa”, kehitysjohtaja Jukka Kuosmanen kertoo.

Lumi Dental Oy:n tuotepäällikkö Jorgos Kostis oli vastaanottamassa yritykseen tulleita uusia autoja. Octavia Combin luovutuksesta vastasi Autoliike Miettisen automyyjä Jaakko Kautonen.

Octavia on järkevä kokonaispaketti

Kun Lumi Dental Oy:ssä lähdettiin miettimään uusien autojen hankintaa, mielessä olivat ajettavat kilometrit, talvi, turvallisuus, taloudellisuus sekä toimintaan sopiva tilavuus.

”Arvostamme autojen nelivetoisuutta, järkevää hinta-laatu-suhdetta, kattavaa varustelua ja ympäristöystävällisyyttä. Octavia on tästä perspektiivistä katsoen järkevä kokonaispaketti”, Kuosmanen summaa.

”Auton valinnassa turvallisuus on ykkönen. Octavia on myös sisätiloiltaan sopiva. Kun matkassa on välillä paljonkin tavaraa, tavaratilan koolla on väliä”, asiakaspäällikkö Jouni Hartikainen toteaa.

ŠKODA OCTAVIA COMBI saa hymyn huulille. Mukana Lumi Dental Oy:n asiakaspäälliköt Jouni Hartikainen (vas.), Jussi Karvonen, Tarkko Auvinen, prosessipäällikkö Kari Vartio sekä tuotepäällikkö Jorgos Kostis.

Neliveto tuo turvaa vaativiin tilanteisiin

Ehdottomaksi nelivetoihmiseksi tunnustautuva asiakaspäällikkö Jussi Karvonen on ajanut uudella Octavialla muutaman viikon. Uusi tuttavuus on otettu ilolla vastaan.

”Neliveto tuo turvaa vaativiinkin olosuhteisiin. Octavia on jämäkkä ja pysyy tiessä kiinni. Autosta löytyy sopivasti voimaa, ja kaikki hallintalaitteet ovat hyvin esillä. Kun auto kuluttaa maantieajossa nelosella alkavan numeron satasella, se on 200-heppaiselle dieselautolle pelkkää plussaa. Olen todella tyytyväinen”, Karvonen korostaa.

Tyytyväinen on myös tuotepäällikkö Jorgos Kostis, joka on ajanut keväästä alkaen Kodiaqilla uutta Octaviaa odotellessa.

”Pitkän linjan Škoda-autoilijana Kodiaq on ollut miellyttävä kokemus. Katumaasturissa istuu vähän korkeammalla, mikä on mukavaa. Autossa riittää tilaa, kun takapenkkirivistö taittuu ja siirtyy eteenpäin. Kyytiin mahtuu vaikka mitä, jopa sähkömopo”, Kostis hymyilee.

OCTAVIA COMBI 4x4 – Top 3

1. Turvallisuus, 2. Taloudellisuus, 3. Tilavuus

Lue lisää:

Škodan nelivetokiertue starttaa 18.10. – katso aikataulu

Ajankohtaista & Uutta