1.8.2021
Jymy-yllätys pesäpallojunioreille – katso video Sponsorointi & yhteistyö

Nimikirjoituksilla höystetyt Škoda-lippikset menivät kovaan käyttöön eikä niitä oikein maltettu riisua edes nukkumaan mennessä. Sotkamon Jymyn G-junnujen keskellä Toni Laakso ja Joni Rytkönen.

Sotkamon Jymyn G-junnut elivät Naperoleirillä tähtihetkiä, kun huippupelaajat Joni Rytkönen ja Toni Laakso yllättivät junnujoukon kesken leirin. Mukana menossa oli myös ŠKODA.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT JA VIDEO Antti Haapasalo

Sotkamon Jymystä Kajaanin Naperoleirille osallistui kolme G-junnujen poikajoukkuetta ja yksi tyttöjoukkue ikäluokassa 10-vuotiaat ja alle. Pesäpalloleirit ovat viikon mittaisia turnauksia, joissa juniori-ikäluokat pääsevät pelaamaan ympäri Suomen tulevia joukkueita vastaan.

”Saimme Jymyn joukkueen valmentajilta Naperoleirin aikataulun ja majoituskoulun tietoomme, ja lähdimme yllättämään”, Suomen Pesäpalloliiton sisällöntuottajan Antti Haapasalo kertoo.

Yllätys meni nappiin

Sotkamon Jymyn pelaajat Joni Rytkönen ja Toni Laakso onnistuivat yllättämään G-junnut majoituskoulun luokkahuoneesta täydellisesti.

”Kyllä siinä riemu repesi”, Toni ja Joni hymyilevät. ”Jaettiin Škoda-lippiksiä ja nimikirjoituksia, otettiin yhteiskuvia ja juteltiin niitä näitä esimerkiksi siitä, miten pelit ovat sujuneet.”

Yllätysvierailu oli mukava, mieliinpainuva, leppoisa ja tärkeä tapahtuma niin junnuille kuin yllättäjille.

”Lähdimme mukaan todella mielellämme. Muistan itsekin, kuinka tärkeitä tällaiset tapahtumat ja huippupelaajien tapaamiset olivat junnuna”, Toni sanoo ja kertoo aloittaneensa pesiksen harrastamisen suunnilleen niihin aikoihin, kun oppi kävelemään ja saatuaan räpylän ja mailan käteen.

Myös Joni on ollut pikkupojasta asti mukana pesäpallomaailmassa perheen kautta. ”Pienestä pitäen olen pätkinyt palloa menemään, mutta lopullisen lajivalinnan tein vasta 18-vuotiaana pesäpallon, salibandyn ja hiihdon välillä. Parasta pesäpallossa on lajin monipuolisuus erilaisine rooleineen ja tietenkin joukkuehenki.”

Katso video

ŠKODA on Suomen Pesäpalloliiton pääyhteistyökumppani

Yhteistyö näkyy ja kuuluu kauden aikana tapahtumissa, superpesisotteluissa sekä eri mediakanavilla. Lisätietoa Superpesiksen kaudesta ja otteluohjelmasta 2021 löydät superpesis.fi-sivustolta.