30.8.2019
Kesätauon jälkeen jälleen täysillä Ralli SM –sarjassa Škoda Sponsoroi

Toni Gardemeisterin TGS Worldwide –tiimi on hionut kaksi ripeää ŠKODA FABIA R5 –autoa valmiiksi Ralli SM –sarjan kahta viimeistä, Turun seudulla ajettavaa osakilpailua varten.

Neljäntenä sarjassa oleva Kristian Kiviniemi haki tuoretta tuntumaa autoonsa keskiviikkona. Vauhti tuntui löytyneen helposti, vaikka edellisestä osakilpailusta olikin jo vierähtänyt yli kaksi kuukautta. Toisen tiimin auton ratissa Laitilassa ajettavassa rallissa nähdään Ville Pynnönen.

– Oltiin ajamassa Mäntyharjulla, tosi vauhdikkaalla tiellä. Testit sujuivat hyvin, ja pitkän tauon jälkeen oli hienoa päästä ajamaan sellaisella tiellä Škodan ratissa, hymyilee Kiviniemi.

Kivikovassa sarjassa huipputulokset ovat kiven alla. Rattia puristamalla paras tulos harvoin kuitenkaan tulee, ja sen tietää myös 27-vuotias parkanolainen, joka ajaa ensimmäistä täyttä kauttaan Škodan R5-autolla.

– Viikonloppuun lähdetään rennolla fiiliksellä ja koetetaan saavuttaa ehjä kisa, ja sitä kautta myös hyvä tulos. Sen tietää, että taas täytyy ajaa todella kovaa, hyvän sijoituksen saavuttamiseksi, Kiviniemi summaa.

Kahdeksan erikoiskokeen urakkaan startataan Laitilan torilta klo 10.01 lauantaina.