12.5.2022
KIITOS ÄITI! -KAMPANJA Ajankohtaista & Uutta

Tänä vuonna halusimme tarjota koko joukolle lätkä-äitejä mahdollisuuden kokea MM-kisahuuma paikan päällä. Arvoimme kiitosviestinsä lähettäneiden kesken yli 300 lippua Suomen peleihin. Kiitos äidit, pelaajat, isät, rakkaat, tukijoukot ja koko Suomen kansa upeasta MM-tunnelmasta. Kokoonnutaan unohtumattomien elämysten äärelle taas ensi vuonna uudestaan!

ŠKODA on kulkenut pitkän matkan jääkiekon MM-kisojen sponsorina. Tuona 30 vuoden aikana ei ole jäänyt huomaamatta, että lähes jokaisen pelaajan taustalta löytyy sankarihahmo, joka ei parrasvaloissa paistattele. Hän tuntee pelaajan paremmin kuin kukaan muu ja saa tämän ylittämään itsensä aina uudestaan. Hän on pelaajan tuki ja turva – suurin fani, johon voi aina luottaa.

Lue lisää täältä.

ŠKODA on kulkenut pitkän matkan jääkiekon MM-kisojen sponsorina. Tuona 30 vuoden aikana ei ole jäänyt huomaamatta, että lähes jokaisen pelaajan taustalta löytyy sankarihahmo, joka ei parrasvaloissa paistattele.

  • 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereen Arenalla ja Helsingin Jäähallissa 13.-29. toukokuuta.
  • ŠKODA Auton ja Jääkiekon MM-kisojen yhteistyö on jatkunut ennätykselliset 30 vuotta, joten Škodalla on hallussaan urheilulajien maailmamestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen virallisen pääsponsorin maailmanennätys.
  • 2022 Jääkiekon MM-kisojen käytössä on 45 autoa: ENYAQ COUPÉ RS iV- ja ENYAQ iV -täyssähköautoja, ladattavia SUPERB iV -hybridejä sekä KODIAQ-katumaastureita.