12.5.2022
Kiitä elämäsi lätkä-äitiä ja voita liput Suomen peliin! | Ajankohtaista & Uutta

Tartu tilaisuuteen: kuvaa kiitosvideo, jaa se kanssamme ja voit voittaa lippupaketin Suomen peliin. Viimeinen osallistumispäivä on 24.5.2022.

Osallistuminen on helppoa. Pääset tekemään videon sekä löydät tarkat ohjeet, vinkit ja kilpailun säännöt täältä:
https://www.skoda.fi/skoda/kiitosaiti

Kiitosvideon ja yhteystiedot jättämällä osallistut arvontoihin, joissa voit voittaa kahden tai neljän henkilön lippupaketteja Suomen alkusarjan peleihin, puolivälieriin, semifinaaliin tai finaaliin. Arvonnassa voittaneita kiitosvideoita voidaan esittää ŠKODA Suomen somekanavissa tai jopa tv:ssä MM-kisojen aikana.

ŠKODA on kulkenut pitkän matkan jääkiekon MM-kisojen sponsorina. Tuona 30 vuoden aikana ei ole jäänyt huomaamatta, että lähes jokaisen pelaajan taustalta löytyy sankarihahmo, joka ei parrasvaloissa paistattele.

  • 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereen Arenalla ja Helsingin Jäähallissa 13.-29. toukokuuta.
  • ŠKODA Auton ja Jääkiekon MM-kisojen yhteistyö on jatkunut ennätykselliset 30 vuotta, joten Škodalla on hallussaan urheilulajien maailmamestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen virallisen pääsponsorin maailmanennätys.
  • 2022 Jääkiekon MM-kisojen käytössä on 45 autoa: ENYAQ COUPÉ RS iV- ja ENYAQ iV -täyssähköautoja, ladattavia SUPERB iV -hybridejä sekä KODIAQ-katumaastureita.