ŠKODA Kodiaq Scout -mallin hinnat julkaistiin

ŠKODA-perheen uutuus Kodiaq täydentyy Scout-mallilla, josta löytyvät vakiona niin neliveto kuin maastoajo-ominaisuudet. Ennakkomyynti on nyt alkanut ja hinnat julkaistu.
TEKSTI JA KUVAT: ŠKODA Auto

ŠKODA Kodiaq Scoutin maastoajo-ominaisuudet tulevat näyttävästi esiin niin auton ulkonäössä kuin tekniikassa. Uusi etu- ja takaspoileri viestivät Kodiaq Scout -mallin voimaa huokuvaa olemusta. Auto on 9 mm pidempi perusmalliin verrattuna. 19-tuumaiset antrasiitinväriset kevytmetallivanteet antavat oman tyylikkään leimansa auton vahvaan ulkonäköön. Uuteen nelivetoiseen Kodiaq-malliin on tarjolla kaksi bensiinimoottoria ja kaksi dieselmoottoria.

Käytännöllisyyttä ja tunnetta

Kodiaq Scout erottuu massasta erityisen muotoilunsa ansiosta. Auto on 4 706 mm pitkä, siinä on jopa seitsemän istuinta ja oman kokoluokkansa suurimmat sisätilat ja kookkain tavaratila. Auton modernissa muotoilussa tunteisiin vetoavuus, käytännöllinen järkevyys ja vakuuttava vankkuus yhdistyvät täydellisesti toisiinsa.

Automallin ainutlaatuisuus on havaittavissa heti ensi silmäyksellä. Puskurin alaosan hopeanvärinen suojus on jaettu visuaalisesti kolmeen eri osaan. Tämä korostaa Kodiaq Scout -mallin maastoajoluonnetta. Kattokaiteet, ulkopeilikotelot ja sivuikkunoiden kehykset ovat tyylikkään hopeanväriset. Takalasi ja takasivulasit ovat tummennetut (tummennetut SunSet-ikkunat). Ne ovat yksi ulkopuolen keskeisistä erityispiirteistä. Auton tunnistaa myös etulokasuojissa ja hansikaslokeron kannessa olevista tekstilogoista.

Kotonaan maastossa

Kodiaq Scout -mallin vakiovarusteisiin lukeutuu muiden muassa Offroad-tila, joka säätää elektroniset alustajärjestelmät automaattisesti näppäimen painalluksella. Vakiovarusteisiin kuuluu myös huonontien paketti, joka sisältää pohjan ja moottorin alapuolisen suojuksen. Muihin varusteisiin kuuluvat pysäköintitutka edessä ja takana, sekä ajoasetuksen valinta (Eco, Normal, Sport, Individual ja Snow), joka vaikuttaa moottorin, automaattivaihteiston, ohjaustehostuksen ja ilmastointilaitteen ohjaukseen. Snow-ajoasetus mukauttaa ABS-jarrujen, ASR-vetoluistoneston ja mukautuvan vakionopeuden säätimen sekä moottorinohjauksen toiminnan lumisilla tai muutoin liukkailla teillä ajamiseen.

Tyyliä ja omaleimaisuutta

Sisätilan erityisvarusteet korostavat myös auton omaleimaisuutta. ŠKODA Kodiaq Scout -mallissa on vakiona Alcantara®-verhoillut istuimet joissa on SCOUT-logo, monitoimiohjauspyörä, jaloteräksiset poljinlevyt, LED-tunnelmavalaistus jossa on kymmenen värivaihtoehtoa, 8” Amundsen-navigointi- ja -tietoviihdejärjestelmä sekä Canton Sound System 10 kaiuttimella, Alcantara®-oviverhoukset sekä KODIAQ-logo etuovien kynnyslistoissa.

Hinnastot, varusteluettelon sekä lisätietoa Kodiaq Scout -mallista löydät nettisivuiltamme: www.skoda.fi