8.7.2021
Koeaja ŠKODA Lohjan Asuntomessuilla Ajankohtaista & Uutta

Tervetuloa Asuntomessuille Lohjalle 9.7.-8.8.2021 klo 10-18! Škoda-paviljonki sijaitsee keskeisellä messupaikalla Taapelinaukiolla.

Vuoden 2021 Asuntomessut ovat avanneet ovensa Lohjanjärven rannalla. Škodan elämyksellisellä messuosastolla on koeajettavissa koko laaja mallisto sekä nähtävissä ennen näkemättömiä uutuuksia. Tervetuloa messuille 9.7.-8.8.2021.

Teksti: Sari Okko, VALOKUVAT: Esko Tuomisto, VIDEO: MISTAKE MEDIA

Škodan koeajopaikka sijaitsee heti pääportin kupeessa. Messuvieraille on tarjolla koko laaja mallisto ja käyttövoimavalikoima täyssähköautosta ladattaviin hybrideihin ja biokaasuun sekä yhä vähäpäästöisempiin bensiini- ja diesel-vaihtoehtoihin.

Taapelinaukiolle asettuneessa Škoda-paviljongissa on esillä OCTAVIA Combi RS iV sekä ensimmäistä kertaa Suomessa näytillä olevina uutuuksina täyssähkökatumaasturi ENYAQ iV SportLine ja uudistunut KODIAQ RS. Osastolta löytyy lisäksi aktiviteetteja, kuten kosketusnäyttöpöytä, joka tarjoaa tekemistä niin aikuisille kuin lapsille. Perheen pienemmät pääsevät kisaamaan myös Škoda-potkuautoradalla.

Škodan koeajopaikka löytyy heti pääportin kupeesta.

Koeajettavissa on koko Škoda-mallisto.

Škoda-paviljongista messuvieraat löytävät ennen näkemättömiä Škoda-uutuuksia.

Škoda-osastolla nähdään ennennäkemättömiä uutuuksia kuten ENYAQ iV SportLine. Messuvieraita ilahduttaa myös räväkkä OCTAVIA Combi RS iV.

Kesäkeidas-tuulahduksen osastolle tuo Škodan levähdyspiste riippumattoineen, kesäkalusteineen ja valokuvausseinineen. Levähdyspisteitä löytyy loma-autoilijoiden iloksi heinä- ja elokuun aikana myös Iistä, Kangasniemeltä ja Kurikasta, osana Škodan Huoleton kesä -kampanjaa.

Asuntomessujen Škoda-osaston komistuksena ja ensivisiitillä Suomessa esittäytyy uudistunut KODIAQ RS.

Nähdään Lohjalla, osta lippu ennakkoon!

Asuntomessut kutsuvat heinäkuussa luonnonkauniiseen Lohjan järvikaupunkiin Länsi-Uudellemaalle. Messualue sijaitsee Hiidensalmella, Lohjanjärven rannalla, alle kahden kilometrin päässä keskustan palveluista, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Messujen teemoja ovat kestävä kehitys ja kierrätys.

Asuntomessut järjestetään korona-ajan mukaisesti messuvieraiden turvallisuudesta huolehtien. Kaikki liput myydään Asuntomessut.fi-sivuston verkkokaupassa ennakkoon.

Lipun ostamisen yhteydessä varataan sopiva tulopäivä ja -aika, mutta saapumisen jälkeen messualueella voi viettää aikaa porttien sulkeutumiseen asti.

Messualue on avoinna 9.7.-8.8.2021 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin klo 10-18.

Kesäkeidas on osa Škodan Huoleton kesä -kampanjaa.

Asuntomessujen lisäksi levähdyspisteitä löytyy tänä kesänä myös Iistä, Kangasniemeltä ja Kurikasta.

Škoda-osaston kosketusnäyttöpöytä tarjoaa tekemistä niin aikuisille kuin lapsille.

ŠKODA Fabia R5 Evolla kisaava ralliautoilija Emil Lindholm pyöräili Emma-siskonsa kanssa Helsingistä Lohjalle Asuntomessujen lehdistöpäivänä 8.7. Emil toimii kummina heinäkuisessa Virtual Tour Finland -tapahtumassa, johon liittyen 130 kilometrin pyöräreissu toimi hyvänä treeninä. Lue lisää tapahtumasta: www.virtualtourfinland.fi