18.12.2019
Kohti uutta & uuden äärellä Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA magazine kiittää vuodesta 2019 ja etenee uudistuen kohti uutta vuosikymmentä. Vuoden 2020 alussa postista tulee uudistunut lehti, jossa on jotain uutta ja jotain tuttua. Toivotamme kaikille ŠKODA-autoilijoille hyviä kilometrejä tulevaan!

Uuteen vuosikymmeneen on hyvä ponnistaa viime vuoden innostavien lukujen pohjalta. ŠKODA nousi markkinaosuudessa uusiin lukemiin, jotka kertovat siitä, että jo joka kymmenes uusi auto Suomessa on ŠKODA.

Suomalaisten kestosuosikki Octavia on edelleen Suomen myydyin automalli ja pian sekin syntyy uudelleen. Uusinta uutta edustaa Škodan sähkoinen iV-tulevaisuus, josta ensimmäisiä tuulia tarjoilevat ladattava SUPERB iV -hybridi ja täyssähköauto CITIGOe iV. Paljon muutakin uutta on tulossa vuoden 2020 aikana.

Uuden Superbin pääset koeajamaan tammikuun viikonloppunäyttelyssämme, jossa on mukana myös Vuoden Auto Suomessa 2020: täysin uusi crossover-katumaasturimme KAMIQ.

Näistä kaikista pääset lukemaan lisää vuoden vaihteen jälkeen ilmestyvästä ŠKODA Magazine -asiakaslehdestä.

Hyvää joulua ja vuoden vaihdetta kaikille ŠKODA-autoilijoille. Nähdään Simply Clever -viikonloppunäyttelyssä 11.-12.1.2020!