30.3.2022
Kulmat kohdillaan Simply Clever

Kiinnityskulmat pitävät kauppakassit ja muut matkatavarat näppärästi ja turvallisesti paikoillaan.

ŠKODA tekee autoilijan arjesta aina vain fiksumpaa. Tiesitkö, että matkatavarat pysyvät tavaratilassa paikoillaan, kun varmistat ne siirrettävillä kiinnikkeillä

TEKSTI Sari Okko KUVA Esko Tuomisto

Nyt on aika sanoa hyvästit tavaratilassa seilaaville kauppakasseille ja muille matkatavaroille. Škodamaisen monipuolinen verkkojärjestelmä pitää tuttuun tapaan huolen tavaroiden turvallisesta kuljettamisesta, mutta oletko huomannut myös siirrettävät kiinnikkeet?

Asetat vain esimerkiksi ostoskassit tai pahvilaatikot kiinnikkeiden väliin ja tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan. Kiinnityskulmat voidaan myös irrottaa ja asettaa mallin mukaan joko tavaratilan reunaan tai pohjan alle säilytystä varten.

Škodalla on tarjolla yli 60 Simply Clever -ratkaisua. Sateenvarjo etuoviverhouksessa ja jääraappa tankin luukun sisäpinnassa ovat jo klassikkoja. Tunnetko myös esimerkiksi lasinpesunestesäiliön korkin, joka muuttuu avattaessa käteväksi suppiloksi? Entä irrotettavan roskakorin, ovien reunasuojukset, pullotelineet, huomioliivien pidikkeet, integroidut vaateripustimet tai vaikka pysäköintilipun pidikkeen?

ŠKODA Simply Clever -ratkaisuja on jo yli 60. Osa ratkaisuista on autoissa vakiona ja osa tehdastilausvarusteita tai ostettavissa ŠKODA Shopista.

Tilaa tavaratilan kiinnityskulmat (tuotenumero 6V0061104, hinta 15 €): shop.skoda.fi