29.1.2021
KYLMÄSTÄ LÄMPIMÄÄN Simply Clever

Ohjauspyörän lämmityksen nappikytkin on kätevästi saatavilla. Lämmitys on kolmiportainen.

ŠKODA tekee autoilijan arjesta aina vain mukavampaa. Talvi ei pääse yllättämään, kun käytössäsi ovat kaikki nykyauton lämmittävät ominaisuudet.

Vaikka pakkanen paukkuisi nurkissa, autossa voi olla leppoisan lämmintä. Auton esilämmitys lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta, mutta säästää myös moottoria sekä vähentää kulutusta ja päästöjä. Lisäksi autosta voi löytyä paljon muita lämmittäviä ominaisuuksia istuimista ohjauspyörään ja tuulilasiin.

Uusi Octavia toi tullessaan mahdollisuuden kytkeä automaattisesti päälle tuulilasin lämmityksen ohella nyt myös istuinlämmityksen ja ohjauspyörän lämmityksen. Octavia iV-malleissa tuulilasin ja takalasin saa lämmitettyä etukäteen puhelimen MyŠKODA-sovelluksen avulla. Ovesta löytyy jopa lumiharja.

Tiesitkö, että Škoda tarjoilee yli 60 Simply Clever -ratkaisua? Jääraappa tankin luukun sisäpinnassa sekä sateenvarjo etuoviverhouksessa ovat jo klassikkoja. Mutta oletko huomannut lasinpesunestesäiliön korkin, joka muuttuu avattaessa käteväksi suppiloksi? Entä irrotettavan roskakorin, ovien reunasuojukset, pullotelineet, huomioliivit, integroidut vaateripustimet, tavaratilan kassikoukut ja verkkojärjestelmän tai vaikkapa pysäköintilipukkeen pidikkeen?


ŠKODA Simply Clever -ratkaisuja on jo yli 60. Osa ratkaisuista on autoissa vakiona ja osa tehdastilausvarusteita tai ostettavissa ŠKODA Shopista.

Uudessa Octaviassa istuinlämmitys on mahdollista kytkeä päälle automaattisesti. Sähkötoimisissa istuimissa on kattavat säätömahdollisuudet.

Talvikelissä ratinlämmitys on todellinen mukavuusominaisuus.