11.5.2022
Lastenklinikoiden Kummit saivat lippulahjoituksen 2022 Jääkiekon MM-kisoihin Ajankohtaista & Uutta

2022 Jääkiekon MM-kisojen lippupaketti lahjoitettiin tiistaina 3.5.2022. Lastenklinikoiden Kummit ry:n puolesta paikalla oli jääkiekkoilija-kummi Jere Lehtinen sekä Miracleo-maskotti ja Škodan brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo.

2022 Jääkiekon MM-kisojen organisaatio ja ŠKODA ilahduttavat Lastenklinikoiden Kummeja kisalippupaketilla. Lahjoitus menee lasten ja nuorten psykiatrisen osaston päivätoiminnan hyväksi – tuoden arkeen pieniä ihmeitä ja uusia elämyksiä.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Esko Tuomisto

2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereen Nokia Arenalla ja Helsingin jäähallissa 13.-29.5.2022. Kisojen teemoja ovat vastuullisuus, yhteisöllisyys ja hauskuus.

”Olemme kisaorganisaationa hakeneet aktiivisesti keinoja tehdä hyvää eri tahoilla. Kun saimme vinkin mahdollisesta yhteistyöstä Lastenklinikoiden Kummien kanssa, tähän oli ilo tarttua. Liput Helsingin jäähallissa pelattaviin otteluihin on Kummien toive ja meille hyvin luonteva lahjoituskohde”, viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Suvi Aherto kertoo.

”Lahjoitetut liput käytetään HUS-alueen lasten ja nuorten psykiatristen osastojen päivätoiminnan hyväksi. Lahjoituksen ansiosta lapset ja nuoret pääsevät seuraamaan otteluita Helsingin jäähallissa”, Aherto lisää.

ŠKODA Auton ja Jääkiekon MM-kisojen yhteistyö on jatkunut ennätykselliset 30 vuotta. Tämän myötä Škodalla on hallussaan urheilulajien maailmamestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen virallisen pääsponsorin maailmanennätys. ”Nyt on ilo olla mukana tekemässä yhdessä hyvää, tukemassa Lastenklinikoiden Kummien työtä sekä tarjoamalla nuorille pieniä elämyksiä arkeen”, ŠKODA Suomen viestintäpäällikkö Kari Aalo sanoo.

”Lippulahjoitus Lastenklinikoiden Kummien hyväksi yhdessä Škodan kanssa istuu vastuullisuuden, yhteisöllisyyden ja hauskuuden arvoihimme”, 2022 Jääkiekon MM-kisaorganisaation viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuuspäällikkö Suvi Aherto sanoo.

ŠKODA on näyttävästi mukana 2022 Jääkiekon MM-kisoissa Tampereella ja Helsingissä ensi kertaa esittäytyvien ja kisaväreihin teipattujen ENYAQ COUPÉ iV -täyssähkökatumaastureiden voimin.

2022 Jääkiekon MM-kisojen teemana on Making Miracles. Kisahuumaa siivittää Miracleo-leijonamaskotti.

Tärkeällä asialla lasten hyväksi

  • Lastenklinikoiden Kummit ry on tärkeällä asialla. Kummit keräävät yhdessä varoja lapsipotilaiden hoidon hyväksi eri puolilla Suomea.
  • Lastenklinikoiden Kummit tukee viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja lastensairaalaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.
  • Kummituen tärkeitä osa-alueita ovat lastentautien tutkimustyö, potilasviihtyvyys sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö.