Lisää näyttävyyttä: ŠKODA Fabian uusi varustepaketti

Mladá Boleslav ŠKODA Fabiaan on vuosimallin 2020 myötä tarjolla uusi varustepaketti. Tämä Black-varustepaketti sisältää urheilullisia yksityiskohtia kuten jäähdyttimen mustan säleikön ja mustat kevytmetallivanteet. KESSY-järjestelmän (avaimeton keskuslukitus ja käynnistys) lähetinavaimessa on nyt turvallisuutta lisäävä liiketunnistin.

ŠKODA FABIA uudistui merkittävästi kesällä 2018. Pienten autojen segmentin suosittuun Fabiaan tulivat silloin tarjolle LED-ajovalot ja LED-takavalot sekä uusia turvallisuutta parantavia varusteita kuten kaistanvaihtovaroitin ja auton takana liikkuvista kohteista varoittava peruutusvaroitin. Vuosimalliin 2020 tarjolle tulee uusi varustepaketti. Black-varustepaketti viimeistelee ŠKODA Fabian ulkonäön sporttisilla yksityiskohdilla. Paketti sisältää jäähdyttimen mustan säleikön, jonka innoittajana on ollut FABIA-malliston sporttisin versio MONTE CARLO. Muita mustia varustusyksityiskohtia ovat mustat ulkopeilikotelot ja mustat kevytmetallivanteet, joita on tarjolla kahdet eri kokoiset: 15-tuumaiset MATONE-vanteet ja 16-tuumaiset VIGO-vanteet. LED-takavalot täydentävät Black-varustepaketin, johon voidaan myös yhdistää musta katto auton ulkoväristä riippumatta.

KESSY-lähetinavaimessa liiketunnistin Tarjolla olevan KESSY-järjestelmän lähetinavaimessa on nyt liiketunnistin. Se pienentää vaaraa, että joku varastaa ŠKODA Fabian tai murtautuu siihen. Jos lähetinavainta ei 15 minuuttiin liikuteta, esimerkiksi jos se on laskettu pöydälle, lähetinavaimen radiotaajuussignaali kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Kun avainta sitten taas liikutetaan, radiotaajuussignaali kytkeytyy jälleen päälle. Sen jälkeen ŠKODA Fabian keskuslukitus voidaan avata ja moottori käynnistää totutun vaivattomasti avainta käsittelemättä.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki