29.8.2019
Me sanoimme tahdon! Ajankohtaista & Uutta

Škodan kesäinen hääautokilpailu saavutti suuren suosion. Hääkuvia voi äänestää 8.9.2019 asti.

ŠKODA Kesähäät -kisan voittajapariskunnat lähtivät yhteiselle matkalleen komealla tavalla: ylellisen Škoda Superb Laurin & Klementin kyydissä. Hienot hetket tallennettiin hääkuviin, joita on päässyt ihailemaan netissä ja myös äänestämään. Osallistumalla voi voittaa kesken kahden hengen elämyslahjakortin (arvo 200 €). Myös eniten ääniä saanut tuore hääpari palkitaan.

Käy äänestämässä suosikkikuvaasi osoitteessa skoda.fi: skoda.fi/muut/kesahaat

Annen ja Jirin häitä tanssittiin perinteisessä suomalaisessa miljöössä. Hääparin kuljetuksen kruunasi Superb Laurin & Klement. (Kuva: Teemumiikkatapio Photography)

Anne ja Jiri saivat toisensa ja hääkuljetuksiin loisteliaan Superbin

Anne Ikävalko ja Jiri Marek viettivät kesähäitään suomalais-tšekkiläisissä tunnelmissa. Hääparin kuljetuksen kruunasi Superb Laurin & Klement.

Anne ja Jiri tapasivat ensimmäistä kertaa, kun Anne oli Erasmus-vaihdossa Maastrichtissa vuonna 2012. Kun salibandyä kotimaassa pelannut Anne meni yliopiston salibandyvuorolle, myös urheilusta innostunut ja Jyväskylässä aikanaan vaihdossa ollut Jiri sattui olemaan paikalla.

Nuoret tutustuivat ja ihastuivat, mutta tiet veivät Annen erilleen. Neljä vuotta myöhemmin Jiri lähetti Annelle sähköpostia, joskin vanhaan osoitteeseen, minkä takia Anne huomasi viestin vasta parikuukautta myöhemmin. Kun yhteys löytyi, se ei enää tauonnut.

”Olemme kiinnostuneet samoista asioista, kuten luonnosta ja liikunnasta. Kun Jiri tuli Suomeen elokuussa 2016, lähdimme patikoimaan Repoveden kansallispuistoon ja yövyimme tähtitaivaan alla”, Anne kertoo.

Maaliskuussa 2017 Jiri muutti Suomeen. Häitä alettiin puuhata alkukeväällä 2019, jolloin Anne bongasi Instagramissa Škodan hääauto-kilpailun, jossa oli mahdollisuus saada hääviikonlopuksi käyttöön näyttävä ja komea Superb L&K.

”Ajattelin pitää asian yllätyksenä, mutta en malttanut. Jiri on tšekkiläiseen tapaan tietenkin suuri Škoda-fani, joten Superb hääautona on hänelle suuri ylpeyden aihe. Tšekistä Suomeen tuleville sukulaisille auto oli kertakaikkisen hieno yllätys. Autosta oli meille hääjärjestelyissä myös suuri käytännön apu, kun kuljimme Herttoniemen kodin ja Siuntion hääpaikan välillä.”