25.11.2019
Millainen on sinun unelmiesi ŠKODA? Škoda Palvelee

Värillä on välilä. ŠKODA Car Configuratorin avulla värien valinta ja vertailu on mallikohtaisesti helppoa. Ohjelma kertoo myös valitsemasi värin hinnan.

Nyt se on entistäkin helpompaa, hauskempaa ja monipuolisempaa. Klikkaat vain itsesi sisään Rakenna ŠKODA -ohjelmaan ja ryhdyt rakentamaan unelmiesi autoa. Suosittu ŠKODA Car Configurator uudistui autoilijoiden iloksi.

TEKSTI: SARI OKKO / KUVAT: ESKO TUOMISTO

Luvut puhuvat puolestaan: ŠKODA Car Configuratorilla on jo pitkään rakennettu valmiiksi kymmeniätuhansia autoja kuukaudessa.

”Se on paljon. Rakennusohjelman avulla on helppoa tehdä unelmista totta, katsastaa mieleisiä vaihtoehtoja ja vertailla ominaisuuksia”, ŠKODA-tuotepäällikkö Jussi Ramu sanoo.

Kesäkuussa uudistuneen ohjelman uusiin ominaisuuksiin kuuluu mm. skaalautuvuus, jonka ansiosta rakentamaan voi ryhtyä näppärästi niin tietokoneella, kännykällä kuin muilla älylaitteilla aiempaa kätevämmin.

”Kuvat ovat entistä laadukkaampia ja varustelutasojen vertailu eri mallien välillä on entistä helpompaa. Omia valintoja voi rajata myös halutun budjetin mukaan”, Ramu toteaa.

”Esimerkiksi moottorivalikoimaa voi nyt sortteerata uudella tavalla mm. kulutuksen, tehojen tai CO2-päästöjen perusteella. Ohjelma tarjoaa niin ikään aiempaa vapaamman tavan valita varusteita auton rakentamisen eri vaiheissa. Lisätietoja löytyy helposti info-painikkeiden takaa.”

Sukella siis suunnittelijaksi. Jussi Ramu näyttää mallia.

“Unelmien auton rakentaminen on nyt helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan”, Jussi Ramu sanoo.

Suunnittelu alkaa automallin valinnalla. Mikäli haluat vaihtaa mallia kesken matkan, se onnistuu milloin tahansa.

Aloitussivulla voit rajata valikosta autoja korimallien mukaan: katumaasturi (SUV), Combi, Liftbck tai Hatchback. Voit rajata hakua myös muilla ominaisuuksilla, kuten valitsemalla käyttövoiman, vaihteiston tai nelivedon sekä haluamasi varusteet. Lisäksi voit määritellä itsellesi sopivan budjetin.

Kun olet tehnyt mieleisesi valinnat, pääset toteuttamaan itseäsi. Näet sivulla koko ajan käytössäsi olevat rakennuspalikat: varustetasot, värit, vanteet, sisustuksen, moottorit, lisävarusteet, palvelut ja yhteenvedon. Näet aina myös valintojesi hinnat.

Tummaa vai vaaleaa? Car Configurator tarjoaa vaihtoehtojaautosi sisustukseen.

Mikäli muutat mielesi ja haluat vaihtaa mallia kesken suunnittelumatkan, se onnistuu milloin tahansa.

Varustetason ja moottorin valinnan yhteydessä on uusi kätevä vertailumahdollisuus, jolla voit verrata rinnakkain kahden tai kolmen eri mallin ominaisuuksia.

Unelmien auton varustetason valinta onnistuu nyt yhdellä klikkauksella.

Rakennusohjelmassa voi nyt liikkua nopeasti esimerkiksi heti varustetason valitsemisen jälkeen mihin tahansa rakennuksen vaiheeseen. Tämän ansiosta osiot voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä.

Lisävarusteita valittaessa ohjelma kertoo jo ennakkoon, mitkä varusteet vaativat jonkun muun varusteen lisäämisen ja/tai mitkä korvaavat jonkin autossa jo olevan varusteen.

Auton kuvien tarkkuus on HD-tasoa. Ulkokuvia on nähtävillä kolmesta eri kulmasta. Myös auton sisätilasta on kolme kuvaa, joista yksi on tavaratilasta.

Yhteenvetosivulla rakennetun auton tiedot voi jakaa sähköpostilla tai Twitterissä. Linkin voi myös kopioida muita kanavia varten käytettäväksi.

Auton voi tallentaa tuttuun tapaan Autotalliin, kunhan olet rekisteröitynyt palveluun ja kirjautunut sisään omalla ŠKODA ID:lläsi.

Halutessasi voit täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin valitsemasi jälleenmyyjä näkee suoraan rakennetun autosi tiedot ja voi ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös tallentaa autosi tiedot pdf-muodossa myöhempää tarkastelua varten.

ŠKODA Car Configurator
löytyy osoitteesta:
skoda.fi