26.11.2020
Monta syytä ŠKODA Service -merkkihuoltoon Škoda Palvelee

Valtuutetun ŠKODA Service -merkkihuollon löydät skoda.fi -sivuston kautta. Vain valtuutettu merkkihuolto pystyy tarjoamaan sinulle ja autollesi kokonaisvaltaisen palvelun.

Kun auto on huollon tarpeessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata itsesi nettiin. Osoitteessa varaahuolto.skoda.fi pääset näppärästi suoraan huollon verkkovaraukseen.

Verkossa ajanvaraus hoituu 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Riittää, kun tiedät autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman sekä valitset oman ŠKODA Service -merkkihuoltosi. Järjestelmä kertoo kaiken muun: ajankohtaiset huoltotoimenpiteet, valinnaiset lisäpalvelut, hinnat ja vapaat huoltoajat. Vain rasti ruutuun!

Tiesitkö tuulilasista?

  • Tuulilasi on tänä päivänä niin tekninen kokonaisuus, että autoon on aina syytä asentaa alkuperäinen ja tehtaan vaatimuksia vastaava tuulilasi. Yhtä tärkeää on antaa vaihtotyö koulutettujen ja merkkinsä tuntevien ammattilaisten käsiin.

  • Tuulilasin vaihdossa on noudatettava valmistajan korjausohjeita, jotka liittyvät mm. elektronisiin laitteisiin, kalibrointeihin, antureihin, kameroihin, lämmittimiin, sadetunnistimiin, ajovaloautomatiikkaan, liikennemerkkien tunnistukseen, kaistavahtiin, etäisyystutkiin ja äänieristekalvoihin.

  • Järjestelmien toiminnan varmistamiseksi tarvitaan erikoistyökaluja, kuten säätöpeilijärjestelmää ja merkkitesteriä. Jos kalibrointeja ei tehdä oikeaoppisesti, ne saattavat toimia väärin tai olla jopa toimimatta.

  • Jos sinulla on lasivakuutus ja lasiin on tullut iskemä tai halkeama, varaa vaihtoaika suoraan ŠKODA Service -merkkihuollosta. Osuudeksesi jää vain omavastuun maksaminen auton noudon yhteydessä.

Käänny tuulilasiasioissa aina ŠKODA Service -merkkihuollon puoleen.

Alkuperäiset osat ja varusteet

Merkkihuollossa käytetään vain alkuperäisiä ŠKODA-varaosia. Škodan turvallisuusstandardien mukaisia varaosia ja varusteita päivitetään vastaamaan viimeisintä tuotekehitystä. Sekä työlle että varaosille myönnetään kahden vuoden takuu.

Arvo säilyy

Auton jälleenmyyntiarvon kannalta ŠKODA Service -merkkihuollon täydellinen huoltohistoria on merkittävä myyntiargumentti.

Huippulaitteet ja työkalut

Kaikilla valtuutetuilla ŠKODA Service -merkkihuolloilla on käytettävissään tarvittavat erikoistyökalut ja laadukkaat diagnoosilaitteet, jotka takaavat auton täydellisen toiminnan ja luotettavuuden.

Huoltovideo mekaanikolta

ŠKODA Service CAM tarjoaa palvelun, jossa mekaanikko kuvaa asiakkaalle lyhyen ja informatiivisen videon, joka toimii yhteenvetona huollon yhteydessä tehdyistä tarkistuksista. Autoilijan älypuhelimeen tulevalla videolla mekaanikko kertoo huollon toimenpiteistä, käy tarkistettavat kohteet läpi sekä ehdottaa mahdollisia lisätöitä tarpeen mukaan kustannusarvioineen.

Jätä ja nouda -automaatit

Joissakin ŠKODA-liikkeissä on käytössä huollon 24/7 -jättö- ja noutopalveluautomaatteja, joiden avulla auton voi viedä huoltoon ja hakea huollosta myös liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Kampanjat & päivitykset

ŠKODA Service -merkkihuollon käytössä ovat tiedot auton tehdaskampanjoista sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

Koritakuu

Valtuutetussa merkkihuollossa tehty koritarkastus pitää huolta auton korin kunnosta ja varmistaa koritakuun säilymisen.

Merkkihuoltoon vaikka kotiovelta

Valtuutetun ŠKODA Service -merkkihuollon nouto- ja palautuspalvelun voi tilata huoltovarauksen yhteydessä vaikka kotisohvalta käsin. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaan. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi sijaisauton, joka toimitetaan kotipihaan.

Rengashotelli

Renkaat voi jättää rengashotelliin renkaanvaihdon yhteydessä. Rengashotellissa renkaita säilytetään oikeissa olosuhteissa turvallisesti ja edullisesti. Rengashotellin palveluihimme kuuluu myös renkaiden huolellinen pesu ja renkaiden kunnon tarkastus. Lisäksi renkaat tasapainotetaan tarvittaessa.

ŠKODA Ajoturva 24/7

Škoda Ajoturva turvaa liikkumisen mahdollisissa pulmatilanteissa teknisen vian sattuessa tien päällä. Se on voimassa koko huoltovälin ajan, mikäli huollot ja muut toimenpiteet on tehty ŠKODA Service -merkkihuollossa ja huoltokirjasta löytyy voimassa oleva Škoda Ajoturva -leima. Soita numeroon +358 40 3400 900 – olitpa missä päin Suomea tahansa.

Sähköinen huoltokirja

Uusissa autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonka ansiosta kaikki merkinnät kirjautuvat järjestelmään auton elinkaaren alusta alkaen. Sähköinen huoltokirja on aina ajan tasalla.

Tietotaito ja tekniikka

Huoltohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti tekniikan kehittyessä ja uusien automallien tullessa markkinoille. Myös työvälineet ja laitteistot on suunniteltu nimenomaan Škodalle.