18.6.2020
Mukavia päiväunia! Simply Clever

ŠKODA tekee autoilijan elämästä aina vain fiksumpaa. Takapenkkiläisten matkantekoa siivittää Sleep-paketti.

TEKSTI: SARI OKKO / KUVAT: ESKO TUOMISTO

Edessä pitkä ajomatka perheen kanssa? Sehän sopii, sillä nokosten ottaminen takapenkillä onnistuu nyt mukavasti. Uuteen Octaviaan, Kodiaqiin ja Superbiin saatavissa oleva Sleep-paketti tarjoilee takapenkin reunapaikoille niskatuet, jotka tukevat päätä sivusuunnassa.

Pakettiin kuuluu myös pehmoinen torkkupeitto säilytyslaukussa, jonka voi kiinnittää esimerkiksi etuistuimen niskatukeen tai lehtitaskuun. Ambition-tason yhteydessä paketista löytyvät tummennetut SunSet takasivu- ja takalasit (muissa ne ovat vakiona) sekä mekaaniset takasivuikkunoiden verhot. Octavia- ja Superb -mallien Liftback-versioissa myös takaikkunaan on oma verhonsa.

Sleep-paketin saa lisävarusteena uuteen Octaviaan, Kodiaqiin ja Superbiin.

Sleep-paketti on yksi Škodan yli 60 Simply Clever -ratkaisusta. Sateenvarjo etuoviverhouksessa ja jääraappa tankin luukun sisäpinnassa ovat jo klassikkoja. Oletko huomannut lasinpesunestesäiliön korkin, joka muuttuu avattaessa käteväksi suppiloksi? Entä irrotettavan roskakorin, aurinkolasilokeron, ovien reunasuojukset, pullotelineet, huomioliivit, integroidut vaateripustimet, tavaratilan kassikoukut, pysäköintilipukkeen pidikkeen tai vaikkapa tablettitelineen?

ŠKODA Simply Clever -ratkaisuja on jo yli 60.
Tutustu lisävarusteisiin shop.skoda.fi

Takapenkin reunapaikkojen käännettävät niskatuet on integroitu kätevästi pääntukiin.