20.9.2022
Nordic Business Forum on täällä taas Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA on jälleen mukana Nordic Business Forumin pääyhteistyökumppanina. Helsingin Messukeskuksessa esillä ovat ENYAQ COUPÉ RS iV ja SUPERB SportLine iV.

Yksi maailman merkittävimmistä liike-elämän konferensseista, Nordic Business Forum, järjestetään jälleen kahden vuoden tauon jälkeen Helsingin Messukeskuksessa 20.-21.9. Pääyhteistyökumppanina mukana on jo tuttuun tapaan ŠKODA.

Tämän vuoden Nordic Business Forumin teemana on Future-Focused Leadership, jonka mukaisesti myös puheenvuorot käsittelevät työn tulevaisuutta ja yrityskulttuurin muutosta. Nordic Business Forum on kuuluisa maailmanluokan puhujistaan ja korkeatasoisesta ohjelmastaan.

Tänä vuonna puhujina ovat mm. kirjailijat Yuval Noah Harari (Sapiens, Homo Deus) ja Rutger Bregman (Hyvän historia, Ilmaista rahaa kaikille), nobelisti ja entinen Maailmanpankin pääekonomisti Joseph Stiglitz, professorit Amy Edmondson (Harvard Business School), Erin Meyer (INSEAD) ja Zoe Chance (Yale School of Management), yrittäjä Petter Stordalen (Nordic Choice Hotels), innovaattori Duncan Wardle (ex-Disney), organisaatioantropologi Jitske Kramer sekä suomalainen yrittäjä Miki Kuusi (DoorDash & Wolt).

Škodalla on Helsingin Messukeskuksessa näyttävä osasto, jossa ovat esillä täyssähkökatumaasturi ENYAQ COUPÉ RS iV ja ladattava hybridi SUPERB SportLine iV. Lisäksi liikenteessä on huippuvarusteltuja ja tapahtuman teeman mukaisesti teipattuja autoja, jotka ovat puhujien ja First Class -asiakkaiden käytettävissä konferenssin aikana.

Järjestäjän mukaan tapahtumaan osallistuu kahden päivän aikana yli 7000 liikealan vaikuttajaa. Tapahtuman livelähetys tavoittaa yli 20 000 osallistujaa.

Lue lisää: www.nbforum.com