12.1.2017
NYT LÖYTYY FABIASTA DRAIVIA Ajankohtaista & Uutta

Fabian uusi vuosi alkaa näyttävästi. Komeasti varusteltu erikoismalli on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Fabia Drive ihastuttaa myös hinnallaan.

TEKSTI: ŠKODA Auto / KUVAT: Esko Tuomisto

Vuoden 2017 kunniaksi markkinoille saapui uusi Fabia Drive -malli, johon ei voi olla ihastumatta. Mallin tunnistaa sen erikoisuuksista, kuten tyylikään mustasta ruutukuvioidusta verhoilusta ja etulokasuojan Drive-logosta.

Monipuolisesti varusteltu harvinaisuus on saatavana 1.0-litraisella bensiinimoottorilla niin Hatcback- kuin Combi-korimallina.

Fabia Drive sopii moneen menoon ja makuun tarjoillen ajamisen iloa, mukavuutta, tyyliä, laatua ja käytännöllisyyttä. Uutuus istuu niin leppoisaan kaupunkiajoon, maanteille kuin vaikkapa vapaa-ajan reissuille koko perheen kanssa.

Lukuisat toiminnalliset ratkaisut ja ominaisuudet tekevät autoilusta nyt entistäkin mukavampaa. Fabia Drive on yksinkertaisesti fiksu.

1. LISÄÄ MUKAVUUTTA

Helppoutta ajamiseen lisäävät mm. Easy Start -moottorinkäynnistys-sammutuspainike, monitoimiohjauspyörä, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin.

2. LISÄÄ HELPPOUTTA

Pysäköintitutka taakse helpottaa pysäköintiä ja lisää turvallisuutta, kun liikut ahtaissa paikoissa. Järjestelmä valvoo auton ja esteiden välistä etäisyyttä takapuskuriin asennetulla ultraäänitunnistimella. Varoitusääni tihenee, kun etäisyys pienenee.

3. LISÄÄ KUULUVUUTTA

Fabia Drivessä on Swing-audiojärjestelmä, 5” värillinen kosketusnäyttö, SD-muistikorttipaikka ja Bluetooth.

4. LISÄÄ KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Fabia Driven tavaratila on tuttuun tapaan vetävä: 330 litraa Hatchback-mallissa ja 530 litraa Combi-mallissa. Lisäplussaa tulee laskettavasta hattuhyllystä, mikä tekee pakkaamisesta entistäkin fiksumpaa.

5. LISÄÄ VALOVOIMAA

Fabia Drive tuo valoa pimeään. Siitä pitävät huolen tehokkaat etusumuvalot ja LED-päivävalot sekä saattovalot, joiden ansiosta autolle meneminen ja autosta vaikkapa kotiin kulkeminen on turvallista myös pimeässä. Päivävaloautomatiikka sytyttää ajovalot automaattisesti, kun valaistusolosuhteet muuttuvat äkillisesti.

6. LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ

Sadetunnistin tunnistaa nimensä mukaisesti tuulilasilla olevat vesipisarat ja käynnistää tuulilasinpyyhkijät automaattisesti. Tuulilasin sisäpintaan kiinnitetty tunnistin aktivoituu sademäärän mukaan.

7. LISÄÄ TYYLIKKYYTTÄ

Onpa hyvännäköinen! Fabia Drive ihastuttaa sisätiloillaan ja mustalla ruutukuvioidulla verhoilullaan.

Fabia Drive hinnat alkaen:
Fabia HB 1.0 Drive 14 393 €
Fabia Combi 1.0 Drive 15 233 €