30.4.2018
Nyt on autoilu helppoa Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA Yksityisleasing on nimensä mukaisesti yksityishenkilöille suunnattu rahoitusvaihtoehto, jossa maksat vain auton käytöstä, et sen omistamisesta.

Tämän helpommaksi autoilua ei voi enää tehdä. Tehtäväksesi jää valita käyttöösi sopiva auto Škoda-mallistosta, jonka jälkeen ŠKODA Yksityisleasing huolehtii puolestasi muusta, kuten auton huolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista Škoda-merkkiliikkeessä.

ŠKODA Yksityisleasingin hinnoittelu perustuu kiinteähintaisiin kuukausivuokriin, elämäntilanteeseesi sopivaan sopimusaikaan sekä ajokilometrimäärään. Kun kuukausittain maksettava summa on tiedossa, kulut on helppo budjetoida talouden muihin menoihin.

Nykyisen autosi saat myyntiin vaivattomasti Škoda-jälleenmyyjän kautta, jolloin voit sijoittaa autossa kiinni olevan rahan johonkin muuhun haluamaasi kohteeseen. Halutessasi voit liittää ŠKODA Yksityisleasing -sopimukseen myös liikenne- ja kaskovakuutuksen.

Palveleva ŠKODA-jälleenmyyjäverkosto auttaa valitsemaan juuri omaan tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, jossa otetaan huomioon mieluinen ŠKODA-malli, toivottu sopimusaika (12-60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000 – 200 000 km). ŠKODA Yksityisleasing -sopimukset ovat joustavat ja mukautettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

ŠKODA Yksityisleasing sisältää

■ Autoon liittyvät rahoituskustannukset
■ Määräaikaishuollot
■ Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
■ Pientarvikkeet (esim. pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä)
■ Auton öljyt ja jäähdytysnesteet (huollon yhteydessä)
■ Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
■ Kesärenkaat vanteineen
■ Talvirenkaat vanteineen
■ Renkaiden vaihdot
■ Renkaiden uusinnat
■ Katsastukset
■ ŠKODA Ajoturva -tiepalvelun 24/7

ŠKODA Yksityisleasing -palvelun tuottaa Axus Finland Oy.