ŠKODA AUTO jääkiekon MM-kisojen virallinen pääsponsori jo 29. kerran peräkkäin

17. toukokuuta 2021. ŠKODA AUTO tukee kansainvälistä jääkiekkoliittoa (IIHF) jääkiekon MM-kisojen järjestämisessä jo 29. peräkkäisenä vuotena. Siten Škodalla on urheilulajien maailmanmestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen pääsponsoroinnin maailmanennätys. Latvian pääkaupunki Riikassa 21.5. ‒ 6.6.2021 pelattaviin kisoihin ŠKODA toimittaa kisajärjestäjien käyttöön 45 täyssähköistä ENYAQ iV -katumaasturia. ŠKODA on myös 2021 IIHF -sovelluksen virallinen yhteistyökumppani.
ŠKODA AUTO

Myynnistä ja markkinoinnista vastaava ŠKODA AUTON hallituksen Martin Jahn: "Koska ŠKODA AUTO on tšekkiläinen yritys ja koska jääkiekko on erittäin suosittu laji Tšekissä, meillä on aina ollut tiivis suhde jääkiekkoon. Ja koska jääkiekko urheilulajina on dynaaminen, maanläheinen ja yhteistyön voimaa tarvitseva, sen arvot sopivat mainiosti ŠKODA AUTOLLE. Tästä syystä me tänäkin vuonna olemme kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF järjestämien maailmanmestaruuskisojen pääsponsori jo peräti 29. vuonna peräkkäin; siten meillä on urheilulajien maailmanmestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen pääsponsoroinnin maailmanennätys. Erityisen iloinen olen siitä, että tämän vuoden kisoissa on täyssähköinen autokalusto, sillä annamme kisajärjestäjien käyttöön 45 ENYAQ iV -katumaasturia".

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF järjestää jääkiekon 84. MM-kisat Riikassa 21. toukokuuta ‒ 6. kesäkuuta 2021. Viime vuonna kisat peruttiin koronaviruspandemian vuoksi, mutta tänä vuonna 16 parasta maajoukkuetta pääsee taistelemaan mestaruudesta Latvian pääkaupungissa. Škodan logot näkyvät otteluissa keskiympyrässä ja kaukalon laidoissa sekä halleissa myös muissa kohdissa.

Täysin sähköistä: autokalustona 45 ENYAQ iV -katumaasturia

Kisojen virallisena liikkumiskaluston yhteistyökumppanina ŠKODA toimittaa kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF käyttöön autokaluston, joka tänä vuonna on ensimmäistä kertaa täysin sähköinen: kuljetukset kisojen kahden pelipaikan välillä hoituvat 45:llä ŠKODA ENAYQ iV -katumaasturilla. Näissä autoissa on pääsponsori ŠKODA AUTON logot ja vuoden 2021 MM-kisojen tunnukset.

2021 IIHF App powered by ŠKODA

ŠKODA AUTO on myös 2021 IIHF App -kisasovelluksen pääyhteistyökumppani. Tästä sovelluksesta jääkiekkofanit löytävät mukavia taustajuttuja ja kiinnostavia tilastoja. Otteluiden live ticker -seuranta ja maalihälytys tarjoavat faneille mahdollisuuden olla mukana pelitapahtumissa lähes reaaliaikaisesti – vaikka eivät paikan päälle pääsisikään. Sovelluksella on myös mahdollista arvata ottelujen tuloksia ja jakaa ennusteitaan kavereille. Sovellus on usealla eri kielellä saatavissa Android- ja iOS-laitteisiin.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki