ŠKODA AUTO nimitti Meredith Kellyn kansainvälisen markkinoinnin johtajaksi

Mladá Boleslav 17. tammikuuta 2022. ŠKODA AUTO on nimittänyt Meredith Kellyn kansainvälisen markkinoinnin johtajaksi tammikuusta 2022 alkaen. Kellyllä on monivuotinen kokemus kansainvälisestä markkinoinnista, ja viimeksi hän on vastannut Volkswagenin markkinointitoiminnoista Etelä-Afrikassa.
ŠKODA AUTO

Meredith Kelly on työskennellyt Volkswagen-konsernissa lokakuusta 2015 alkaen ja viimeksi vastaten Volkswagenin markkinointitoiminnoista Etelä-Afrikassa. Kauppatieteelliset opinnot päätettyään hän työskenteli useissa kansainvälisissä kulutustavarayrityksissä. Markkinoinnin asiantuntijana hän toimi eri johtotehtävissä Etelä-Afrikassa ja Britanniassa vastuualueenaan erilaiset tuoteryhmät. Hän johti markkinointikampanjoita Afrikassa, Lähi-Idässä sekä Keski- ja Itä-Euroopassa.

Myynnistä ja markkinoinnista vastaava ŠKODA AUTON hallituksen jäsen Martin Jahn: "Monivuotinen kokemus kansainvälisestä markkinoinnista Unileverillä, Colgate Palmolivellä ja Mondelēzilla sekä Volkswagen-konsernissa takaa Meredith Kellyn soveltumisen tähän tehtävään. Olen varma, että hän ja tiiminsä vievät ŠKODA AUTON kansainvälisen markkinoinnin seuraavalle tasolle. Odotan innolla yhteistyötämme ja toivotan hänelle parhainta menestystä".

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki