Maantiepyöräilyn kortteliajon Suomen mestaruuden veivät Oulussa Jaakko Sillankorva ja Hanna Joronen.

ŠKODA Cycling Cup sai uudet johtajat

Oulussa ratkottiin lauantaina maantiepyöräilyn kortteliajon SM-mitalit. Suomen mestareiksi ajoivat Jaakko Sillankorva ja Hanna Joronen. Kisa oli samalla ŠKODA Cycling Cupin osakilpailu.
TEKSTI Kalle Kotiranta, KUVAT Antti Ruotsalo

Miesten kilpailussa voiton ja Suomen mestaruuden nappasi Akilles Green Teamin Jaakko Sillankorva. SM-hopealle ajoi IK-32:n Markus Auvinen ja SM-pronssille Jurvan Voiman Riku Övermark.

Naisten kortteliajon SM-kullan vei IBD Cyclingin Hanna Joronen ennen seurakaveri Essi Pelto-Arvoa ja Porin Tarmon Ida Stenia.

M-18 sarjan mestariksi polki GIF:n Severi Savukoski ennen TWD-Länkenin kaksikkoa Axel Källberg ja Jesper Lindberg. N-18-sarjassa oli mukana kaksi ajajaa, joista IK-32:n Erika Ingves ajoi voittoon ennen Tampereen Yrityksen Ida Kontkasta.

ŠKODA Cycling Cupin miesten johtoon siirtyi lauantain kisan myötä SM-pronssia ajanut Jurvan Voiman Riku Övermark. Naisten cupin johtopaikan otti Suomen mestari IBD Cyclingin Hanna Joronen.