ŠKODA ENYAQ iV sveitsiläisten suosikkiauto 2022

Mladá Boleslav 10. joulukuuta 2021: ŠKODA ENYAQ iV on "Sveitsiläisten suosikkiauto 2022". ŠKODA voitti sveitsiläisen median lukijaäänestyksen toisen kerran peräkkäin, sillä viime vuonna voittoon ylsi OCTAVIA. Vuoden auto -palkinto jaettiin Sveitsissä nyt 11. kerran. Noin 30 000 lukijaa osallistui äänestykseen, jossa Škodan ensimmäinen täyssähköinen katumaasturi sai 3,6 prosenttia kaikista äänistä ja nousi voittajaksi kaikkiaan 55 uuden automallin joukosta.
KUVAT: ŠKODA AUTO

› Škodan ensimmäinen täyssähkö-katumaasturi päihitti 55 muuta uutuusmallia

› ŠKODA voitti tittelin toisen kerran peräkkäin: OCTAVIA voitti vuonna 2021

› Noin 30 000 lehtien lukijaa ja tilaajaa äänesti nyt jo 11. kerran järjestetyssä kisassa

Sveitsiläiset lehdet Schweizer Illustrierte, AutoScout24, Blick, L’Illustré, Il caffè ja SonntagsBlick järjestivät Sveitsin Vuoden auto -äänestyskilpailun nyt yhdennentoista kerran. Viime vuoden tapaan palkintotilaisuus järjestettiin koronaviruspandemian vuoksi verkossa. ŠKODA ENYAQ iV nousi 3,6 prosentin ääniosuudella noin 30 000 äänestäneen suosikiksi. Voitto oli jatkoa viime vuodelle, jolloin ŠKODA OCTAVIA ensimmäisenä ŠKODA-automallina valittiin Sveitsin Vuoden autoksi. Äänestyksessä olivat mukana kaikki uudet automallit, jotka ensiesiteltiin Sveitsin markkinoille vuonna 2021 ja jotka ovat tilattavissa viimeistään maaliskuussa 2022.

ŠKODA ENYAQ iV saavuttanut erinomaista kansainvälistä menestystä

Sveitsin Vuoden 2022 auto -palkinto on jo neljäs merkittävä palkinto, jonka ENYAQ iV on voittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana. Täyssähköinen katumaasturi voitti parhaan täyssähkö-katumaasturin Kultainen ohjauspyörä 2021 -palkinnon saksalaisilta Auto Bild- ja Bild am Sonntag -lehdiltä. Auto Zeitung -autolehden Auto Trophy 2021 -äänestyksessä ENYAQ iV voitti oli paras alle 50 000 euron hintaisten täyssähkö-katumaastureiden sarjassa ja tuontiautojen sarjassa. AUTO Straßenverkehr -lehden lukijaäänestyksessä ENYAQ iV valittiin vuoden perheautoksi, ja se voitti myös alle 25 000 euron autojen paras tekniikka -sarjan ja saman hintaluokan paras tuontiauto -sarjan sekä lisäksi parhaan muotoilun palkinnon. ENYAQ iV on myös edennyt yhdeksi Euroopan Vuoden auto -kisan seitsemästä finalistista, joista voittaja valitaan ja julkistetaan helmikuussa 2022.

Lisätietoja:
Kari Aalo
Viestintäpäällikkö
+358 10 436 2112
kari.aalo(at)skoda.fi

Vasemmalta: Rainer Maria Salzgeber, tilaisuuden juontaja, Markus Kohler, ŠKODA Switzerlandin brändijohtaja ja Pierre-Alain Regali, Swiss Marketplace Groupin autoteollisuuden toimitusjohtaja.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki