ŠKODA FABIA Euroopan AUTOBEST -finalisti

Mladá Boleslav 19. lokakuuta 2021. Johtavien autolehtien toimittajista koostuva, Euroopan 32 maata edustava raati on valinnut Fabian yhdeksi "Euroopan paras auto-ostos 2022" -sarjan kuudesta finalistista. Jo vuodesta 2001 järjestetyn AUTOBEST-palkintokisan raati kokoontuu tänä vuonna Itävallan Teesdorfin ajotekniikkakeskukseen 24. ja 25. marraskuuta koeajamaan kaikki finalistit, ja voittaja julkistetaan joulukuun puolivälissä. Vuonna 2002 ensimmäisen sukupolven FABIA valittiin Euroopan parhaaksi auto-ostokseksi; vuonna 2014 kolmannen sukupolven FABIA oli finalisti kuten kahtena viime vuonna myös KAMIQ ja OCTAVIA.
ŠKODA AUTO

Johtavien autolehtien toimittajista koostuva, Euroopan 32 maata edustava raati on valinnut Fabian yhdeksi "Euroopan paras auto-ostos 2022" -sarjan kuudesta finalistista. Suomea tuomaristossa edustaa Ilta-Sanomien tuottaja Tommi Lempinen.

Neljännen sukupolven ŠKODA FABIA on aiempaa vahvemmin tunteisiin vetoava ja dynaamisempi. FABIA perustuu nyt Volkswagen-konsernin pienten etuvetoisten autojen skaalautuvaan perustekniikkaan MQB-A0. FABIA on yksi kokoluokkansa tilavimmista autoista, jonka mukavuusominaisuuksia on entisestään kehitetty ja johon on saatavissa useita edistyksellisiä turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmiä. Škodan perinteiset vahvuudet, kuten hyvä vastine rahalle, erinomainen toimivuus ja lukuisat käytännölliset Simply Clever -ratkaisut, tekevät Fabiasta ŠKODA-automalliston mainion alkaen-mallin. Fabiassa käytetään Volkswagen-konsernin nykyisen EVO-moottorisukupolven bensiinimoottoreita. Tämän autokokoluokan paras ilmanvastuskerroin (cd) 0,28 ja saatavissa oleva 50 litran polttoainesäiliö mahdollistavat yli 900 kilometrin toimintamatkan (WLTP).

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki