ŠKODA FABIA ja OCTAVIA voittivat Auto Bild -lehden yritysautopalkinnot 2022

28. marraskuuta 2022. ŠKODA voitti kaksi Company Car Award 2022 -yritysautopalkintoa saksalaisen Auto Bild -autolehden järjestämässä lukijaäänestyksessä. Pienten yritysautojen sarjassa FABIA sai eniten ääniä, ja OCTAVIA jätti kilpailijat taakseen keskikokoisten yritysautojen sarjassa.
Kuva: ŠKODA AUTO

Tämän vuoden tammi-heinäkuun rekisteröintitilastojen perusteella suosituimmista automalleista oli jopa 10 ehdokasta yhteensä seitsemässä sarjassa. Rekisteröintitiedot saatiin Saksan liittotasavallan liikennevirastolta.

Neljäs peräkkäinen yritysautopalkinto ŠKODA Fabialle
Pienten yritysautojen sarjan voiton napannut ŠKODA FABIA jätti taakseen neljä tuontiautomallia ja viisi saksalaista automallia. Tämänvuotinen menestys oli Fabialle jo neljäs peräkkäinen yritysautovoitto. Nykyinen neljännen sukupolven FABIA pohjautuu Volkswagen-konsernin MQB-A0-perustekniikkaan. FABIA kiinnostaa tunteisiin vetoavalla muotoilulla, tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla ja suurilla sisätiloilla, joista muutkin ŠKODA-automallit tunnetaan. Näillä vahvuuksilla FABIA on erinomainen yritysautovalinta. Pitkiä matkoja ajavat arvostavat myös tarjolla olevaa 50-litraista polttoainesäiliötä (vakiona 40-litrainen), jolla auton toimintamatka on jopa 900 kilometriä.

Neljäs peräkkäinen voitto ŠKODA Octavialle
Myös ŠKODA OCTAVIA otti neljännen peräkkäisen yritysautovoittonsa: tämänvuotisessa lukijaäänestyksessä se peittosi neljä kilpailevaa tuontiautomallia ja viisi kilpailevaa saksalaista automallia. ŠKODA OCTAVIA tarjoaa runsaan vakiovarustelun, monipuoliset avustinjärjestelmät, erinomaisen matkustusmukavuuden sekä huippuluokan aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden. Octaviassa on reilut tilat viidelle ja takaistuimien selkänojat eteen taitettuina tavaroille on tilaa jopa 1 555 litraa. Farmarimallisessa OCTAVIA Combissa tavaratilaa on suurimmillaan peräti 1 700 litraa.


FABIA-mallin kotisivut

OCTAVIA-mallin kotisivut

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki