ŠKODA FABIA MONTE CARLO

Mladá Boleslav 15. helmikuuta 2022. ŠKODA lisää uuden neljännen sukupolven FABIA-mallistoon MONTE CARLO -mallin. ŠKODA käytti ikonista MONTE CARLO -mallinimeä ensimmäisen kerran Fabian sporttityylin mallissa vuonna 2011. Mallinimi on kunnianosoitus Škodan menestyksille Monte Carlon legendaarisissa ralleissa. Korin mustat yksityiskohdat korostavat uuden Fabian dynaamista muotoilua, ja sisätiloja leimaavat kyynärnojien ja kojelaudan punaiset korostukset ja hiilikuitujäljitelmälliset elementit. Tarjolla on kolme moottorivaihtoehtoa, joiden tehot ovat välillä 70 kW (95 hv) ja 110 kW (150 hv).
ŠKODA AUTO

Sporttiset MONTE CARLO -mallit ovat sisältyneet FABIA-mallistoon vuodesta 2011. Ambition- ja Style-varusteluversioiden rinnalla tarjolla olevan MONTE CARLO -mallin innoituksena ovat olleet Monte Carlon ralleissa saavutetut voitot ja hyvät sijoitukset. MONTE CARLO -mallin moottoriksi ovat tarjolla kolmisylinteriset 1,0-litraiset moottorit sekä nelisylinterinen 1.5 TSI -moottori. Moottoreiden tehot ovat välillä 70 kW (95 hv) ja 110 kW (150 hv).

Dynaamiset mittasuhteet ja tunteisiin vetoava muotoilu mustin yksityiskohdin

Volkswagen-konsernin skaalautuvaan MQB-A0-perustekniikkaan pohjautuvan neljännen sukupolven Fabian korin mittasuhteet ovat dynaamiset ja muotoilu vahvasti tunteisiin vetoava. Kaunista MONTE CARLO -muotoilua korostavat ulkonäön yksityiskohdat kuten jäähdyttimen musta ŠKODA-säleikkö, mallikohtaisesti muotoillut mustat etu- ja takahelma, musta takadiffuusori ja mustat 16-, 17- tai jopa 18-tuumaiset kevytmetallivanteet. Kiillotetut 16-tuumaiset mustat Proxima-kevytmetallivanteet ja 17-tuumaiset Procyon-kevytmetallivanteet ovat saatavissa vain FABIA MONTE CARLO -malliin.

Sport-etuistuimet ja digitaalisessa mittaristossa näkymävaihtoehtojen yhteydessä mallikohtainen tausta

Edeltäjämallia suuremmissa sisätiloissa huomio kiinnittyy Sport-etuistuimiin ja niiden integroituihin pääntukiin sekä kolmipuolaiseen Sport-monitoimiohjauspyörään. Vahvasti mustien sisätilojen kontrastina kojelaudan vaakasuuntainen koristelista, keskikonsolin koristeosat sekä ovien vetokahvat ovat punaiset. Etuoviverhousten kyynärnojissa ja kojelaudan etuosassa on hiilikuitujäljitelmälliset koristeosat. Tarjolla olevassa digitaalisessa mittaristossa on näkymävaihtoehtojen yhteydessä mallikohtainen dynaaminen tausta.

Koko lehdistötiedote on ladattavissa PDF-muodossa sivun oikeasta reunasta.

Uuden ŠKODA FABIA MONTE CARLO -mallin hinnastot löytyvät skoda.fi-sivulta tästä linkistä

Monte Carlo on Monaco Brandsin rekisteröity tuotemerkki.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki