2022 Jääkiekon MM-kisojen teemana on Making Miracles. Pieniä, suuria ihmeitä tapahtui, kun kokonainen lätkäjunnujoukkue pääsi osaksi kisahuumaa.

ŠKODA järjesti junnujoukkueelle unelmien illan

ŠKODA Suomi mahdollisti kokonaisen juniorijoukkueen osallistumisen 2022 Jääkiekon MM-kisojen Suomi-Tšekki -otteluun. Kiitos äiti -videokilpailuun osallistunut Tapparan U13 AAA-joukkue voitti 50 lippua ja koki unelmiensa illan Tampereen Nokia Arenalla.
  • ŠKODA Suomi mahdollisti kokonaisen juniorijoukkueen osallistumisen 2022 Jääkiekon MM-kisojen Suomi-Tšekki -otteluun.
  • Jo 30 vuotta Jääkiekon MM-kisojen virallisena pääsponsorina toiminut ŠKODA halusi tänä vuonna nostaa esiin myös pelaajien taustajoukkoja.
  • Kiitos äiti -videokilpailuun osallistunut Tapparan U13 AAA-joukkue voitti 50 lippua ja koki unelmiensa illan Tampereen Nokia Arenalla.

Škodan ja Jääkiekon MM-kisojen 30-vuotista kumppanuutta juhlistettiin tänä vuonna nostamalla esiin jääkiekon pienten supertähtien takaa löytyviä taustahenkilöitä – heitä, jotka jaksavat tehdä pyyteetöntä työtä kulisseissa ja jäävät usein ilman huomiota.

Kiitä elämäsi lätkä-äitiä -kampanjan kärkeen nostettiin äidit ja kilpailuun pääsi mukaan tekemällä kiitosvideon. Satojen kampanjaan osallistuneiden kesken ŠKODA arpoi yli 300 lippua jokaiseen Suomen alkusarjan otteluun, puolivälieriin, välieriin ja finaaliin.

"Jääkiekko on Škodan DNA:ssa. Vuosien varrella olemme nähneet kaikkien pelaajien takana olevien sankareiden merkityksen – olivatpa he sitten äitejä, isiä, äitipuolia, tätejä, ystäviä, huoltajia, joukkueenjohtajia, valmentajia tai muita läheisiä. Vaikka kampanjan keskiössä ovat äidit, se on tarkoitettu kiitokseksi kaikille taustajoukoille”, ŠKODA Suomen brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo korostaa.

Otso Yliaho (oikealla), pikkuveli Eemeli sekä vanhemmat Tapio Yliaho ja Emma Harjupatana pääsivät yhdessä seuraamaan Suomi-Tšekki -ottelua Tampereen Nokia Arenalle.

Otteluun pääsy on kiitos koko joukkueellemme

ŠKODA mahdollisti kampanjan osana kokonaisen junnujoukkueen osallistumisen 2022 Jääkiekon MM-kisoihin. Voitto osui Tapparan U13 AAA -joukkueelle, joka pääsi seuraamaan Suomi-Tšekki -ottelua Tampereen Nokia Arenalle.

Yksi onnellisista junnuista on Otso Yliaho (11 v), jonka perheessä jääkiekko on iso osa arkea – ja juhlaakin. Myös Otson pikkuveljet Eemeli (9 v) ja Akseli (4 v) pelaavat, joten perhe-elämään mahtuu runsaasti lätkää.

”Lasten harrastukset vievät paljon aikaa, mutta kyllä se enemmän antaa kuin ottaa. Junnujoukkueillamme on hyvä ja aktiivinen taustayhteisö, johon jokainen tuo omaa osaamistaan kaikkien yhteiseksi hyväksi”, isä Tapio Yliaho sekä äiti Emma Harjupatana kertovat.

Kun some- ja videovastaavana toimiva Yliaho sai vinkin kilpailusta, hän toteutti videon, jossa kiitetään kuskaamisesta, kannustamisesta ja kokkaamisesta. Video päättyy poikien viestiin: ”Tää peli pelataan äideille!”

”On uskomattoman hienoa päästä koko porukalla katsomaan peliä. Tämä on samalla suuri kiitos koko joukkueellemme”, Yliaho kiittää.

Oliver Niemi ja äiti Kiia Kokko nauttivat 2022 Jääkiekon MM-kisojen tunnelmasta sekä kotiottelusta kotikaupungissa.

Olemme joukkueena yhtä suurta perhettä

Tapparan U13 AAA-joukkueessa pelaavalla Oliver Niemellä (12 v) on kuuden vuoden pelihistoria, mutta tie joukkueeseen ei kulkenut perinteisesti kiekkokoulun vaan Tampereen Sorsapuiston kautta. Oliverin äidillä, Kiia Kokolla, on taitoluistelija- ja telinevoimistelijatausta, joten hän puki nelivuotiaalle luistimet jalkaan ja lähti pojan kanssa jäälle.

”Siellä ne perustaidot saivat startin ja nyt ne jatkuvat joukkueessa. Jääkiekko on hieno laji niin pojalle kuin äidille. Olemme saaneet joukkueesta paljon ystäviä”, Kokko sanoo. Hän on mukana joukkueen varainhankinnassa ja on toiminut monessa muussakin roolissa aina, kun apua tarvitaan.

”Nokia Arenalle yhdessä pääseminen on kaunis kiitos kaikille, jotka tekevät näkymätöntä taustatyötä. Tästä jää upeat muistot”, Kokko summaa.

Tapparan U13 AAA -joukkue voitti 50 lippua Suomi-Tšekki -otteluun 24.5.2022. Unelmien ilta mahdollistui Škodan Kiitos lätkä-äiti -videokilpailun voiton kautta.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki