ŠKODA julkaisee ensimmäisen kuvan uudesta Fabiasta

Mladá Boleslav 11. helmikuuta 2021. ŠKODA julkaisee ennakkokuvan uudesta neljännen sukupolven Fabiasta. Siluettikuvasta hyvin havaittava kattolinja paljastaa uutuusmallin uudet mittasuhteet, joiden pohjana on ensimmäistä kertaa Volkswagen-konsernin pienten etuvetoisten autojen skaalautuva perustekniikka MQB-A0. Tämä perustekniikka mahdollistaa sisätilojen suurentamisen sekä huipputason avustinjärjestelmien ja liitettävyysominaisuuksien toteuttamisen. Moottoreina käytetään uusimman sukupolven bensiinimoottoreita. Uusi ŠKODA FABIA ensiesitellään kansainvälisesti keväällä 2021.

Koska ŠKODA Fabiassa nyt siirrytään käyttämään Volkswagen-konsernin skaalautuvaa perustekniikkaa MQB-A0, uusi FABIA on joka suhteessa suurempi kuin edeltäjämalli. Esimerkiksi Fabian jo tunnetusti suuri tavaratila kasvaa entisestään peräti 50 litralla. Aiempaakin vankempien korirakenteiden ansiosta MQB-A0 merkitsee myös auton parempaa passiivista turvallisuutta ja mahdollisuutta toteuttaa monia moderneja avustinjärjestelmiä, joita on totuttu näkemään vain suuremman ja kalliimman luokan autoissa.

Nykyaikaisilla bensiinimoottoreilla erinomainen tehotaloudellisuus ja pitkä toimintamatka

ŠKODA on valinnut neljännen sukupolven Fabian voimanlähteiksi huippunykyaikaiset bensiinimoottorit. Kaikki moottorit kuuluvat Volkswagen-konsernin EVO-moottorisukupolveen. Näissä moottoreissa erinomaisen taloudellinen teho yhdistyy pieniin pakokaasupäästöihin. Uusi ŠKODA FABIA on aina etuvetoinen, ja vaihteistona on joko käsivalintainen vaihteisto tai 7-vaihteinen DSG-kaksoiskytkinvaihteisto. Pienten autojen kokoluokan uutuusmalli soveltuu mainiosti sekä kaupunkiliikenteeseen että pitempien matkojen ajoon.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki