ŠKODA julkaisee VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen ensimmäiset luonnoskuvat

Mladá Boleslav 23. elokuuta 2022. Nyt julkaistavilla VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen ensimmäisillä luonnoskuvilla ŠKODA AUTO paljastaa piirteitä tulevasta muotokielestään. Kuvista saa ensivaikutelmia konseptiauton korin muodoista. Vahvailmeisen katumaasturin keula ja T-muotoinen valokokonaisuus kiinnittävät huomion.
ŠKODA AUTO

Täyssähköisen ŠKODA VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen luonnoskuvista voi nähdä uudenlaisen, katseita keräävän keulailmeen. Aiempaa selvästi leveämpi ja sirompi jäähdyttimen ŠKODA-säleikkö on tumma ja umpinainen. Leveämmälle, lähemmäs kulmia siirtyneet ajovaloyksiköt sijaitsevat kahdessa rivissä päällekkäin. Teräväpiiteinen päivävalonauha yltää vaakasuuntaisena etulokasuojiin saakka. Kokonaisuutena keulan valoyksiköt muodostavat T-kirjaimen muotoisen nelivaloilmeen.

Vahvasti muotoiltu konepelti on tuttua ŠKODA-tyyliä. Uudenlaisessa etupuskurissa on seitsemän pystysuuntaista ilmanottoaukkoa, joista keskimmäisessä on huomiota herättävä oranssi koristeosa. Puskurin alla etuhelmassa on alumiinin värinen suoja. Kookkaat ja aerodynaamisesti optimoidut vanteet korostavat VISION 7S -konseptiauton vahvaa visuaalista ilmettä. Korin sivuilmettä hallitsevat puhdaslinjaiset muodot ja loivasti perää kohti laskeva kattolinja.

Škodan uusi muotokieli kuvastaa Škodan perinteisiä brändiarvoja vankkuus, toimivuus ja autenttisuus. Muotoilusuunnittelun keinoin toteutuvat myös Škodan tunnetut vahvuudet kuten reilut sisätilat, kestävyys, vastuulliset materiaalit ja aerodynaamisuus.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki