ŠKODA OCTAVIA voittoon Best Cars 2022 -lukijaäänestyksessä

Mladá Boleslav 10. helmikuuta 2022. ŠKODA OCTAVIA oli jälleen voitokas: saksalaisen auto motor und sport -autolehden järjestämässä parhaiden autojen lukijaäänestyksessä Škodan suosituin automalli otti jo kymmenennen voittonsa. Nyt jo 46. kerran toteutettuun äänestykseen osallistui lehden yli 100 000 lukijaa ja online-tilaajaa, ja jälleen kerran OCTAVIA äänestettiin ykköseksi perheautokokoluokan tuontiautojen luokassa. Tällä kertaa vuoden parhaiden autojen (Best Cars 2022) äänestyksessä oli mukana kaikkiaan 386 automallia kahdessatoista luokassa.
ŠKODA AUTO

Jo viime vuonna äänestyksessä menestynyt neljännen sukupolven ŠKODA OCTAVIA voitti jälleen kerran perheautokokoluokan tuontiautojen luokan. Taakseen 26 kilpailijamallia jättänyt ŠKODA OCTAVIA jakoi 12,2 prosentin ääniosuudellaan ykkössijan Volkswagen-konsernin toisen automallin kanssa. Vuoden parhaat autot -äänestysvoitto on Octavialle jo kymmenes: OCTAVIA on voittanut yhdeksän kertaa perheautokokoluokan tuontiautojen luokan ja kerran keskikoisten tuontiautojen luokan. Škodan suosituimman automallin vuonna 2020 esitelty neljäs sukupolvi on entistäkin tilavampi, turvallisempi, monipuolisemmin liitettävissä ja muotoilultaan vieläkin vahvemmin tunteisiin vetoava. Myös Combi-farmarimallisena saatavaan Octaviaan ovat voimanlähteeksi tarjolla tehotaloudelliset bensiini- ja dieselmoottorit, kaasuversio, kevythybridi ja ladattava hybridi.

ŠKODA OCTAVIA jatkaa voittojen tiellä

Neljäs sukupolvi jatkoi OCTAVIA-sukupolvien vahvaa menestystä heti lanseerauksen jälkeen saamalla useita arvostettuja palkintoja vuoden 2021 mittaan. Saksalaisen autolehden "Auto Zeitung" lukijaäänestyksen Auto Trophy 2021 -palkinnon se sai kompaktikokoisten tuontiautojen luokassa, jonka se voitti kahdeksantena peräkkäisenä vuonna ja yhteensä jo 14. kerran. Aiemmin samana vuonna OCTAVIA voitti yhdennentoista kerran saksalaisen firmenauto-lehden Vuoden 2021 yritysauto -palkinnon tuontiautojen luokassa.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki