Saimaa Cycle Tourin 300 kilometrin kuninkuusmatka on todellinen haaste kaikille pyöräilijöille.

ŠKODA pääyhteistyökumppaniksi hyvän mielen Saimaa Cycle Tourille

Elämyksellinen Saimaa Cycle Tour poljetaan 8.-9.7.2022. Tällä tourilla ei ajeta kilpaa, vaan nautitaan maailman kauneimmista järvimaisemista, keskikesän yöttömästä yöstä ja taianomaisesta valosta. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii ŠKODA.

ŠKODA ja Saimaa Cycle Tour haluavat kannustaa kaikkia liikkumaan. Saimaa Cycle Tour ei ole kilpailu, vaan kaikille avoin kansainvälinen pyöräilytapahtuma, joka tarjoaa sopivia haasteita kaikenikäisille ja kaikentasoisille pyöräilijöille.

Saimaa Cycle Tourin 300 kilometrin kuninkuusmatka on todellinen haaste kaikille pyöräilijöille. Vaihtoehtoina ovat 85 kilometrin Jaakon kierros sekä 38 kilometrin Ruokolahden kierros. Mukaan voi lähteä yksin, kaverin kanssa, joukkueena tai vaikkapa työporukalla.

Lapsille Saimaa Cycle Tour tarjoaa ilmaisen ŠKODA-lastenpyöräily -tapahtuman. Alle 16-vuotiaat pääsevät mukaan 85 ja 38 kilometrin reiteille alennettuun hintaan.

Saimaa Cycle Tourin reitit kulkevat upeissa maisemissa.

Turvallisuus, taloudellisuus ja ilo liikkua

ŠKODA toimii tapahtuman pääyhteistyökumppanina. ENYAQ iV -täyssähköautot turvaavat pyöräilijöiden matkaa etuautoina 300, 85 ja 38 kilometrin reiteillä sekä kuljettavat organisaation henkilöstöä tapahtuman aikana.

”Meille on todella iso asia, että ŠKODA on tapahtumamme uusi pääyhteistyökumppani. Meitä yhdistävät turvallisuus ja ekologisuus sekä halu kannustaa kaikkia liikkumaan ja pyöräilemään”, Saimaa Cycle Tourin tapahtumajohtaja Juho Suikkari kertoo.

ŠKODA näkyy tapahtumassa monin tavoin paitsi pyöräilyreiteillä myös lähtökaupungissa Imatralla. Expo-alueelle tulee myös esittelypiste, jossa pääsee tutustumaan ENYAQ iV -malliin sekä muihin uusimpiin ŠKODA-malleihin.

”On hienoa olla mukana elämyksellisessä pyöräilytapahtumassa, joka tarjoilee osallistujille mukavaa ajanviettoa ja itsensä voittamista. Mikä olisikaan hienompaa kuin suomalaisessa kesäyössä pyöräileminen”, Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n viestintäpäällikkö Kari Aalo sanoo.

ŠKODA toimii pyöräilytapahtuman pääyhteistyökumppanina.

Škodalla on pitkät pyöräilyperinteet

ŠKODA Auton juuret juontavat vuoteen 1895, jolloin Václav Laurin ja Václav Klement perustivat polkupyöriä korjaavan ja vähän myöhemmin myös pyöriä valmistavan yrityksen.

ŠKODA Auto tunnetaan Ranskan ympäriajon, Tour de Francen, virallisena yhteistyökumppanina lähes parinkymmenen vuoden ajalta. ŠKODA on tukenut vuosia myös suomalaista huippu- ja harrastepyöräilyä.

Viime vuonna startannut Saimaa Cycle Tour tähtää yhdeksi maailman arvostetuimmista pyöräilytapahtumista. Tapahtuman taustalla on vuonna 2020 perustettu SCT Events Oy, jonka tavoitteena on tuoda pyöräilyn ilosanomaa kaikille liikunnasta kiinnostuneille ihmisille.

Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa www.saimaacycletour.com.

ŠKODA näkyy tapahtumassa monin tavoin paitsi pyöräilyreiteillä myös lähtökaupungissa Imatralla. Expo-alueelle tulee myös esittelypiste, jossa pääsee tutustumaan ENYAQ iV -malliin sekä muihin uusimpiin ŠKODA-malleihin.

Lisätietoja


Kari Aalo, viestintäpäällikkö
ŠKODA Suomi
kari.aalo(at)skoda.fi

Juho Suikkari, tapahtuman johtaja
Saimaa Cycle Tour / SCT Events Oy
juho(at)saimaacycletour.com

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki