ŠKODA paljastaa lisää VISION 7S -konseptiauton sisätiloista

Mladá Boleslav 16. elokuuta 2022. ŠKODA AUTO julkaisee toisen luonnoskuvan VISION 7S -konseptiauton sisätiloista. Seitsemänpaikkaisen täyssähköauton sisätiloja leimaa minimalistisuus, erinomainen toimivuus ja toimintojen vaistonvaraisen helppo käytettävyys. VISION 7S näyttää piirteitä Škodan uudesta muotokielestä. Konseptiauto esitellään 30. elokuuta 2022.
ŠKODA AUTO

VISION 7S -konseptiautosta julkaistu ensimmäinen luonnoskuva paljasti jo sisätilojen minimalistisen designin ja kolmen istuinrivin väljät tilat seitsemälle hengelle. Myös uusia ŠKODA-automalleille tyypillisiä Simply Clever -ratkaisuja on toteutettu. Uudesta toisesta luonnoskuvasta näkee konseptiauton sisätilojen symmetrisen "sisäänsä sulkevan" designin, joka lisää kuljettajan ja matkustajien kokonaisturvallisuuden tunnetta. Uusi kuva paljastaa myös matalan ja ovesta oveen yltävän ja sisätilan leveyttä korostavan kojelaudan. Kojelaudan keskellä vapaasti seisova kosketusnäyttö on nyt pystysuuntainen – ensimmäistä kertaa ŠKODA-automalleissa.

Luonnoskuva korostaa auton haptisten ja virtuaalisten käyttö- ja säätöelementtien tasapainoa ja erinomaista ergonomiaa. Uudessa ohjauspyörässä on innovatiivinen muotoilu ja pystysuuntaiset puolat. Ohjauspyörä on suoristettu ala- ja yläosastaan, joten kuljettaja näkee mittariston esteettä. Kosketusnäytön alapuolella keskikonsolissa on kolme kookasta haptista rullasäädintä. Ne muodostavat haptisen käyttöpaneelin yhdessä kahden kookkaan painikkeen ja niiden alapuolelle sijoitetun rullasäätimen kanssa. Tämän käyttöpaneelin alapuolella on erityiset tavaralokerot, joihin älypuhelimet voidaan laittaa auton järjestelmään yhdistämistä varten.

VISION 7S -konseptiauto julkistetaan 30. elokuuta 2022. Tämä konseptiauto antaa esimakua Škodan uudesta tulevasta muotokielestä, joka pohjautuu Škodan perinteisiin brändiarvoihin vankkuus, toimivuus ja autenttisuus.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki