Škodalle viisi Auto Trophy 2022 -voittoa

24. marraskuuta 2022. Kaikkiaan viiden sarjan voitolla ŠKODA sijoittui jälleen kerran kärkeen saksalaisen Auto Zeitung -lehden Auto Trophy 2022 -lukijaäänestyksessä. KAMIQ voitti alle 30 000 euron hintaisten katumaasturi-tuontiautojen sarjan ja ENYAQ iV alle 50 000 euron hintaisten täyssähköisten katumaasturi-tuontiautojen sarjan. Lukijat äänestivät Superbin voittoon kahdessa sarjassa: se oli paras keskikokoluokan tuontiautojen sarjassa sekä myös hinnan ja ominaisuuksien suhteessa. Jo yhdeksännen kerran peräkkäin lukijat myös valitsivat Škodan parhaaksi tuontiautomerkiksi.
Kuva: ŠKODA AUTO

Saksalaisen Auto Zeitung -lehden nyt jo 35. kerran järjestämään Auto Trophy -äänestykseen osallistui tänä vuonna lehden 16 657 lukijaa ja online-tilaajaa. He valitsivat voittajat kaikkiaan 226 automallista ja 95 automerkistä 32 sarjassa. Joka kymmenennen äänestäjän mielestä ŠKODA on paras tuontiautomerkki. ŠKODA on nyt voittanut tämän palkinnon jo yhdeksän kertaa peräkkäin vuodesta 2014 alkaen.

Crossover-katumaasturi ŠKODA KAMIQ paras sarjassaan
ŠKODA KAMIQ päihitti kilpailijansa alle 30 000 euron hintaisten katumaasturi-tuontiautojen sarjassa, jossa se sai annetuista äänistä 16,3 prosenttia. Crossover-katumaastureissa on katumaastureiden perinteiset vahvuudet kuten korkeampi istuma-asento ja suurempi maavara, yhdistettynä kompaktinkokoisen auton ketteryyteen ja Škodalle tyypillisesti tunteisiin vetoavaan muotoiluun.

ENYAQ iV ykkönen alle 50 000 euron hintaisten täyssähköisten katumaasturi-tuontiautojen sarjassa
Lukijat äänestivät ŠKODA ENYAQ iV:n tuontiautojen parhaaksi täyssähkökatumaasturiksi hintaluokassa alle 50 000 euroa. Äänestyksessä joka viides ääni (20,51 %) meni tälle Škodan täyssähköiselle lippulaivamallille. Mukavan väljät tilat viidelle hengelle ja 585 litran tavaratila (takaistuimien selkänojat eteen taittamalla peräti 1 710 litraa) tekevät ENYAQ iV:stä mainion auton myös perheiden arkeen. Valitun ajoakun kapasiteetin ja varustelun mukaan ENYAQ iV yltää jopa 540 kilometrin WLTP-toimintamatkaan. Sen ja lyhyiden latausaikojen ansiosta ENYAQ iV soveltuu mainiosti myös pitkille matkoille.

ŠKODA SUPERB kahteen voittoon
Auto Zeitung -lehden lukijat ovat vaikuttuneita ŠKODA Superbin runsaasta varustelusta, tehokkaista ja taloudellisista voimanlähteistä sekä suurista sisätiloista, joista ŠKODA-automallit hyvin tunnetaan. Vahvojen ominaisuuksiensa ansiosta SUPERB sai kaksi Auto Trophy 2022 -palkintoa. SUPERB voitti keskikokoisten tuontiautojen sarjassa saaden melkein neljäsosan (24,56 %) kaikista annetuista äänistä. Sen lisäksi 24,77 prosenttia lukijoista valitsi Superbin ykköseksi hinnan ja ominaisuuksien suhteessa.

Kotisivut löytyvät alla olevista linkeistä:
KAMIQ

ENYAQ iV

SUPERB

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki