Edessä kaikkien aikojen kesä Suomen teillä? ŠKODA tuo kesäkeitaat palvelemaan loma-autoilijoita

12. heinäkuuta 2021 - Iihin, Kangasniemelle ja Kurikkaan nousseet keitaat tarjoavat autoilijoille varjoisan ja viihtyisästi kalustetun levähdyspaikan, josta löytyy tekemistä myös perheen pienimmille.
Kuva: Esko Tuomisto

Kesäkeidas-levähdyspisteet on sijoitettu hyvin varusteltujen kahvila-ravintoloiden läheisyyteen. Keitaat palvelevat autoilijoita alueilla, joille odotetaan tänäkin kesänä runsasta lomakauden liikennettä.

Moni suomalainen ei halua suunnata ulkomaille ennen kuin rokotus- ja koronatilanne paranee ja viranomaisten suositukset muuttuvat takaisin matkailua suosiviksi. Suomen kesä ja oma auto ovat luontainen vaihtoehto loman viettoon.

”Kotimaan kesäkohteet, mökkeily ja road tripit ovat todennäköisesti suositumpi tapa viettää kesää kuin vuosiin”, Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo ennustaa. ”Pitkillä ajomatkoilla ja hellesäillä lepotaukojen merkitys korostuu. Huoleton ajokokemus on olennainen osa Škodan maailmaa: kesäkeitaat tarjoavat tien päällä oleville paikan pitää huoleton ajotauko.”

Škodan kesäkeitaat on suunniteltu varjoisiksi ja viihtyisästi kalustetuiksi levähdyspaikoiksi, joissa autoseurue voi hengähtää hieman pidemmänkin aikaa: tarjolla on pöytäkalusteita, riippumattoja, valokuvausseinä ja tietoa lähialueen kohteista. Pienille lapsille kesäkeitaalta löytyy myös oma leikkinurkka.

”Halusimme sijoittaa levähdyspisteet paikkakunnille, joiden uskomme olevan monien matkan varrella luontainen taukopaikka. Se ilahdutti, että löysimme mainiot yhteistyökumppanit kesäkaudelle niin Itä-, Länsi- kuin Pohjois-Suomestakin: saimme keitaat sopivasti eri puolille loma-Suomea”, Kevätsalo kertoo.

Kesäkeitaat ovat osa Škodan Huoleton kesä -kampanjaa. Levähdyspisteet löytyvät heinäkuun alusta elokuun puoliväliin seuraavista sijainneista:

  • Ravintola Merihelmi, Rynkyntie 9, 95100 Kuivaniemi (Ii)
  • Kahvila Reissupannu, Mikkelintie 21, 51200 Kangasniemi
  • Kahvila-Ravintola Karhunpesä, Tampereentie 2525, 61720 Koskue (Kurikka)

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki