Ensimmäiset luonnoskuvat uudesta ŠKODA FABIA MONTE CARLO -mallista

Mladá Boleslav 2. helmikuuta 2022. ŠKODA AUTO julkaisee designluonnoskuvia, joista saa ensivaikutelmia uudesta FABIA MONTE CARLO -mallista. Sporttisen tyylin malli tehtiin ensimmäisen kerran 11 vuotta sitten toisen sukupolven Fabiasta. Korin mustat MONTE CARLO -elementit korostavat neljännen sukupolven Fabian muotoilupiirteitä ja dynaamisia mittasuhteita. Sporttisten sisätilojen ilmeessä esiin nousevat hiilikuitujäljitelmälliset yksityiskohdat ja punaiset korostukset.
ŠKODA AUTO

Uuden ŠKODA FABIA MONTE CARLO -mallin ulkonäön designluonnoskuva paljastaa, miten yksityiskohdat nostavat esiin uuden Fabian muotoilun. Jäähdyttimen ŠKODA-säleikön kehys on musta kuten etuhelman spoilerilippakin. Keulan ilmettä hallitsee myös etupuskurin kookas ilmanottoaukko. Sporttisen takapuskurin diffuusoriosa ja tekstilogo takaluukun pinnassa ovat mustat. Mustia yksityiskohtia ovat myös ulkopeilikotelot, sivuikkunoiden kehyslistat, sivuhelmaverhoukset ja kattospoileri. Etulokasuojia koristavat MONTE CARLO -logot.

Sisätilat ovat vahvasti mustat. Korkeussäätöisissä Sport-etuistuimissa on integroidut pääntuet. MONTE CARLO -logo koristaa myös kolmipuolaista Sport-monitoimiohjauspyörää. Ohjauspyörän nahkaverhoilussa kuten seisontajarruvivun ja valitsinvivun nahkaisessa suojuksessa on mustat koristesaumat. Sporttisen tyylikkäät punaiset korostukset löytyvät istuinverhoilusta ja kojelaudan vaakasuuntaisesta koristelistasta, keskikonsolista ja ovien vetokahvoista. Hiilikuitujäljitelmälliset elementit etuoviverhousten kyynärnojia ja kojelaudan etuosaa.

Sporttisissa ŠKODA-automalleissa on käytetty MONTE CARLO -nimeä vuodesta 2011 alkaen. Näiden mallien korin mustat yksityiskohdat, sporttiset sisätilat ja runsas vakiovarustelu kunnioittavat Škodan menestystä Monte Carlon ralleissa. Ensimmäisen kerran ŠKODA teki tällaisen mallin yksitoista vuotta sitten toisen sukupolven Fabiasta. Sittemmin MONTE CARLO -malli on tehty Fabian kolmannesta sukupolvesta, ja malleista Citigo, Yeti ja Rapid Spaceback.

Tällä hetkellä ŠKODA valmistaa MONTE CARLO -malleja Scalasta ja Kamiqista. Niiden seuraan liittyy piakkoin uusi neljännen sukupolven FABIA.


Monte-Carlo is registered trademark by Monaco Brands.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki