Ensivaikutelmat uuden ŠKODA Fabian sisätiloista

Mladá Boleslav 30. huhtikuuta 2021. ŠKODA AUTO paljastaa lisää yksityiskohtia uudesta Fabiasta julkaisemalla luonnoskuvat sisätiloista. Volkswagen-konsernin pienten etuvetoisten autojen skaalautuvaan MQB-A0-perustekniikkaan pohjautuva uusi FABIA on entistä tilavampi. Väljä tilantuntu ihastuttaa kuten sisustuksen raikkaat väritkin, ja mukaan on otettu tekniikkaa suuremmista, kalliimman hintaluokan automalleista. Viime vuonna esitellyssä Octaviassa toteutettua sisätilakonseptia ŠKODA on jalostanut uuteen Fabiaan uusilla yksityiskohdilla. Uusi ŠKODA FABIA esitellään kansainvälisesti ensi tiistaina 4. toukokuuta. Virtuaalista ensiesittelytilaisuutta voi katsoa ŠKODA Magazine -sivustolta klo 20:00 alkaen.
ŠKODA AUTO

Uusi neljännen sukupolven ŠKODA FABIA pohjautuu Volkswagen-konsernin pienten etuvetoisten autojen skaalautuvaan MQB-A0-perustekniikkaan, minkä ansiosta uusi FABIA on edeltäjämallia pidempi ja leveämpi. Suurempien mittojen seurauksena kuljettajalle ja matkustajille on entistä enemmän tilaa. Symmetrisesti muotoillun kojelaudan keskelle on sijoitettu entistä suurempi ja nyt vapaasti seisova keskusnäyttö. Kojelaudan vaakasuuntainen koristelista korostaa sisätilan leveyttä. Keskusnäytön alapuolinen muotoilu toistaa jäähdyttimen ŠKODA-säleikön muotoja. Sisätilojen muotoilua hallitsevat myös kojelaudan päiden suuret, pyöreät ilmasuuttimet, värilliset elementit keskikonsolissa ja ovien vetokahvoissa, sekä kromin väriset ovien avauskahvat. Toinen luonnoskuvista paljastaa myös mittariston viereen sijoitetun näyttävän FABIA-tekstilogon.

Keskeisenä elementtinä suuri kosketusnäyttö

Uuden ŠKODA Fabian sisätilaa hallitsee suuri, kojelaudan keskellä vapaasti seisova näyttö. Tältä kosketusnäytöltä on helppo käyttää modernia tietoviihdejärjestelmää ja auton monia toimintoja. Luonnoskuvasta näkee myös digitaalisen Virtual Cockpit -mittariston. Tämä suuremmista ŠKODA-automalleista tuttu mittaristo on nyt saatavissa myös uuteen Fabiaan. Neljännen sukupolven FABIA esitellään kansainvälisesti toukokuun alussa.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki