Heikkilä uransa toiseen Ralli SM -osakilpailun voittoon

Mikko Heikkilä ajoi Länsirannikon rallin voittoon 6,6 sekunnin erolla. Kaksipäiväinen kilpailu Liedon seudun erikoiskokeilla oli kovaa taistelua loppuun asti.

TGS-tiimin kuljettajat olivat hyvässä vauhdissa koko rallin ajan. Hienossa säässä läpiviety kilpailu keräsi kiitosta kilpailijoilta.

Heikkilä oli mielissään voitosta, joka oli hänelle uran toinen talvikauden päättäneen Kouvolan osakilpailun ykköstilan jälkeen.

- Tämä maistuu hyvältä. Torpparinasfaltti ei ole mukavin alusta minulle, mutta kaikki meni hyvin. Tosi hyvä, että pystyimme voittamaan, sillä tämä oli tärkeä voitto sarjatilanteen kannalta.

Rallin toiseksi nopeinta vauhtia pitänyt Teemu Asunmaa nousi sijoituksellaan pistetaulukon kärkeen SM1 –luokassa.

- Soralla ajoon olen tyytyväinen, mutta eilen hävittiin tosi paljon Mikolle. Tänäänkin olisi ollut parannettavaa, mutta näillä pisteillä nousimme sarjakärkeen. Jotain täytyy keksiä jatkoa ajatellen, sillä pojat ajavat kovaa.

Emil Lindholm ei ollut viikonloppuna aivan parhaassa vedossa, yltäen vain 0,6 sekunnin erolla kolmanneksi ennen nuorta ja lupaavaa Aleksi Röyhkiötä.

- Päivä oli meille haasteellinen. Aamun kosteus ei oikein osunut, mutta onneksi eilinen tulos oli alla. Se riitti kolmanteen sijaan, vaikka tiukoille se meni, Lindholm myhäili.

Lopputulokset SM1 –luokka:

1) Mikko Heikkilä, ŠKODA Fabia 49.12,4

2) Teemu Asunmaa, ŠKODA Fabia +6,6

3) Emil Lindholm, ŠKODA Fabia +24,8

4) Aleksi Röyhkiö, ŠKODA Fabia +25,4

5) Juha Salo, ŠKODA Fabia +33,1

Pistetilanne SM1 –luokka:

1) Teemu Asunmaa, ŠKODA Fabia 59

2) Mikko Heikkilä, ŠKODA Fabia 54

3) Juha Salo, ŠKODA Fabia 53

4) Emil Lindholm, ŠKODA Fabia 47

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki