Jo 30 vuotta virallisena pääsponsorina: Škoda Auto jatkaa yhteistyötä vuoden 2023 Jääkiekon MM-kisoissa

Mladá Boleslav 4. toukokuuta 2023. Škoda Auto on tukenut Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) järjestämiä jääkiekon MM-kisoja virallisena pääsponsorina yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1993 alkaen. Koska Škodan kotimaassa Tšekin tasavallassa jääkiekkoon suhtaudutaan intohimoisesti, jääkiekon MM-kisojen sponsoroinnista on tullut erottamaton osa Škodan osallistumista kansainväliseen urheilutoimintaan. Suomen Tampereella ja Latvian Riikassa 12.‒28.5.2023 pelattaviin kisoihin Škoda toimittaa kisajärjestäjien autokalustoksi 45 autoa, joista suurin osa on sähkömalleja tai ladattavia hybridimalleja.
Kuvat: Esko Tuomisto

Pitkäaikainen sponsorointi
Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) järjestämissä 2023 Jääkiekon MM-kisoissa Tampereella ja Riikassa nähdään 16 maan joukkueet. Škoda Auto on tukenut Kansainvälistä Jääkiekkoliittoa autokaluston yhteistyökumppanina vuodesta 1992 alkaen. Vuonna 1993 Škoda Autosta tuli kisojen virallinen pääsponsori. Nyt jo yli 30 vuotta kestänyt yhteistyö jatkuu ainakin vuoteen 2027 saakka.

Škoda Auto esittelee uuden brändi-identiteettinsä ja toimittaa kisojen autokaluston
Pitkän perinteen mukaisesti Škoda-logot näkyvät otteluissa keskiympyrässä ja kaukalon laidoissa sekä kisa-areenojen media- ja fanialueilla. Škoda näkyy tällä kertaa kuitenkin selvästi eri tavalla esitellessään uuden brändi-identiteettinsä 2023 Jääkiekon MM-kisoissa. Uusi identiteetti sisältää uusitun tekstilogon ja merkkilogon, mutta ennen kaikkea se ilmentää Škodan uutta brändistrategiaa. Sitä korostavat autojen ja brändin näkyminen kisa-areenoilla ja niiden eri alueilla.

Škoda tuo kaukalon laidoille Tampereelle Mamba Green -erikoisvärisen Enyaq Coupé RS iV -mallin ja Phoenix Orange -metallivärisen Enyaq RS iV -mallin. Riikassa ottelujen katselijoille tarjotaan Phoenix Orange -metallivärinen Enyaq Coupé SportLine iV ja Mamba Green -erikoisvärinen Octavia Combi RS iV. Näiden lisäksi Škoda tuo sähköautomallistonsa kohokohdat esille kisa-areenoiden virallisilla fanialueilla.

Ja tietenkin autot näkyvät myös kisakaupunkien liikenteessä. Kisajärjestäjien autokalustoksi toimitetaan kaikkiaan 45 autoa, joista lähes kaikki ovat joko ladattavia hybridiautoja tai sähköautoja, kuten Enyaq iV, Enyaq Coupé iV ja Enyaq Coupé RS iV 4x4. Kaikki autot on brändätty Emerald- tai Electric Green -väreihin, ja niissä on 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallisen pääsponsorin Škoda Auton logot.

Škodaverse tarjoaa lisää koettavaa
Kisojen yhteydessä Škoda Auto toteuttaa Škodaversen, joka esiteltiin 2022. Škodaverse on virtuaalinen 3D Reality -alusta, jolla jääkiekkofanit pääsevät kokemaan jääkiekon maailman vieläkin tiiviimmässä tunnelmassa niin kotona kuin kisa-areenoilla. Alustan tavoitteena on tarjota luova reitti jääkiekon ystäville ja yhdistää heidän rakastamansa urheilulaji Škoda-brändiin. Škodaversen sisältämien aktiviteettien pääaihe on "Explore the Action".

Škodaversestä löytyy paljon kiinnostavaa ja jännittävää: pelejä, vuorovaikutusta alustan muiden kävijöiden kanssa heidän luomiensa Škoda-avatarien avulla, NFT-galleria ja paljon muuta. Yksi ehdottomista kohokohdista on Tampereen kisa-areenan fanialueen virtuaalinen jäljitelmä. Siellä kävijät voivat hankkia oman uniikin NFT:n kisojen alkaessa tai jopa voittaa matkan MM-kisojen loppuotteluun Tampereella. Mukaan pääsemiseksi on kirjauduttava Škodaverseen ja osallistuttava kyseiseen kilpailuun. Lisätietoja osoitteesta https://www.skoda-storyboard.com/en/iihf-2023.

Škoda Auto 2023 IIHF -sovelluksen pääyhteistyökumppanina
Škoda Auto on jälleen 2023 IIHF -sovelluksen pääyhteistyökumppani. Tästä sovelluksesta jääkiekkofanit löytävät mukavaa taustatietoa ja kiinnostavia tilastoja. Otteluiden live-seuranta ja maalihälytykset pitävät pelitilanteiden tasalla. Lisäksi sovelluksessa voi ennustaa ottelun lopputulosta ja jakaa ennusteensa ystäville. Sovelluksessa on useita kielivaihtoehtoja, ja se on saatavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien älypuhelimiin.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki