Kaksi luonnoskuvaa uudistuvasta ŠKODA Karoqista

Mladá Boleslav 15. marraskuuta 2021. ŠKODA on julkaissut kaksi luonnoskuvaa uudistuvasta KAROQ-katumaasturista. Škodan neljä vuotta sitten esittelemä kompakti katumaasturi uudistuu muotoilultaan ja tekniikaltaan. Se esitellään digitaalisesti 30. marraskuuta.
ŠKODA AUTO

Ensimmäinen luonnoskuva esittelee ŠKODA Karoqin uuden, entistä ilmeikkäämmän keulan. Jäähdyttimen ŠKODA-säleikkö on aiempaa leveämpi. Siinä on näyttävät kaksoisrivat, uusi kuusikulmainen muoto ja alapuolella leveä ilmanottoaukko. Nyt jäähdyttimen säleikköön saakka yltävät ajovaloyksiköt ovat entistä kapeammat. Niiden dynaamista ilmettä korostavat uudistuneet kaksiosaiset päivävalot. Ajovaloyksiköiden alapuolella sijaitsevat toiset valoyksiköt sumuvaloille, ja huippuajovalojen yhteydessä erilliset LED-moduulit. Pimeään aikaan ajettaessa keulassa toteutuu näyttävä valoilme.

Toisessa luonnoskuvassa on KAROQ takaapäin. Takaspoileri on aiempaa pidempi. Perän visuaalinen ilme on päivitetty uudistetulla takahelmalla ja siihen sijoitetulla mustalla diffuusoriosalla. Takavalot ovat nyt entistä terävälinjaisemmat. Ajovaloyksiköiden tapaan takavalot ovat aiempaa kapeammat, mikä korostaa auton leveyttä. Kaikille ŠKODA-automalleille tyypilliseen tapaan takavaloissa on kristallimainen, visuaalisuutta korostava rakenne, ja palaessaan takavalot muodostavat tutun C-kirjaimen muodon.

Vuonna 2017 esitelty KAROQ oli KODIAQ-katumaasturin jälkeen seuraava merkittävä askel Škodan malliston laajentumisessa katumaastureihin. Uudistunut ŠKODA KAROQ esitellään digitaalisesti 30. marraskuuta 2021.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki